ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بچه ها این شکم منه نگاه کنین نافمووو 😢😢😢😢 اون خط قرمز خط شلوارمه افتاده البته 😀 لاغرما الان پری ...
بلو باشگاه
طبیعی بودی؟
فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
خواهرشوهر من شكمش سیاااههههههههه،رفته سر جاش اما پوستش چروووك
فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
دوره نافمه اینجوری شده ترک اطرافش کمرنگ شده خییییلی اصن معلوم نیس ... با باشگاه درست میشه ؟
باشگاه عضلاتتو جمع میكنه
بعد هر چی بمونه، میشه پوست
كه بعید میدونم پوست با ورزش جمع شه
اما الان معلومع شكمت عضلاتشم شله،كه با ورزش جمع میشه