2777
2789
ممنونم عشقی از کمکت 😍 نیلو جون خودت چیکار میکنی مثلا از لحاظ ظاهری که جبران کنی مثلا مشکل پوست شکمو ...

عزیزم من تو خونه خودم ورزش میکنم چون بعد زایمانم ده کیلو اضافه وزن پیدا کردم همسرم برام دوچرخه و تردمیل خریده توی خونه ورزش میکنم و هدفم فقط کاهش وزنمه وگرنه برای شل بودن پوست شکمم اصلن نمیخوام کاری انجام بدم.چند وقته زایمان کردی شما؟

عزیزم من تو خونه خودم ورزش میکنم چون بعد زایمانم ده کیلو اضافه وزن پیدا کردم همسرم برام دوچرخه و ترد ...

2ساله

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

2ساله

آخی عزیزم.من پنج ماه و نیمه زایمان کردم.منم اوایل زایمانم افسردگی گرفته بودم و هیکل و قیافم برام اصلن اهمیت نداشت ولی از دو ماه پیش به خودم اومدم.به خودم گفتم باید لاغرکنم و دوباره مثل قبل بشم و دارم سعی میکنم که روحیمو بدست بیارم و رو اعتماد به نفسم کار کردم.من اوائل که زایمان کرده بودم گریه میکردم که من این بچه رو نمیخوام از بس بچم گریه ای بود ولی الان همه زندگیمه.شما هم رو خودت کار کن ورزش کن که هم برای روحیت خوبه هم هیکلت حوب میشه.دیگه بی خیال پوست شکمت شو به قشنگیات دقت کن.انشاالله موفق میشی

بخدا شکمت در برابر من مثل آینه صافه.برای من از پهلوهام ترک خورده تا نافم.تازه دور نافمم سیاه شده ولی ...

شکم و پهلوها و سینه های منم همینطوریه حتی طرف زیر بغلمم پر از چین و چروکه ولی خیلی ناراحتم حیف بدن ک داغون یشه