2777
2789
لیسانس زبانم بلدم بلغور كنم ی چیزائی،خخخخخخخخ خدا كنه رمز موفقیتشو بهم بگه لامصبببببببل وگرنه میر ...

برو فقط اگه بهت گفت بیا به مام بگو نامردی نکنی😉

اگر برای آنچه که میخاهید نمیجنگید . برای از دست دادن آن گریه نکنید😏🙄
اره دیگه اگه شکم داشته باشی مجبوره چربی رو اول برداره بعد پوستو جمع کنه مثل خاله ی من البته نباید ب ...

شما كه ماشالا ورزشكاری

دوباره عضلتو جمع كن

شاید پوستتم برگشت

برنگشت خود پوستو عمل كن

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یكم چاق شد ترك خورد؟؟؟؟؟ لااقل باید7/8 كیلو چربی تو شكمش بره كه ترك بخوره ولی ادم خوشجل باشه ورزش ...

یکم در حد همون 8.9 کیلو حواست نباشه زود چاق میشی بابا 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
برو فقط اگه بهت گفت بیا به مام بگو نامردی نکنی😉

حتما حتما 

من انقد دست و دل بازم:)) 

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است

فدای سر نی نی تون.بلاخره هر چیزی یه قیمتی داره این ترک پوست شکم و شلی پوست هم قیمت مادر شدنتونه.حساس نشید.من خودمم بعد زایمانم کلی شکمم ترک برداشته ولی برام مهم نیست میگم فدای یه تار موی پسرم

شما كه ماشالا ورزشكاری دوباره عضلتو جمع كن شاید پوستتم برگشت برنگشت خود پوستو عمل كن

اینقدر شکمم سفت بود مثل سنگ شوهرم میگفت بچه چیجوری میخواد رشد کنه توی این شکم ... اون موقع تمام وقت و هزینمو گذاشتم پای اینکار ولی الان بادبچه نمیشه مثل قبل وقت بذاری

فدای سر نی نی تون.بلاخره هر چیزی یه قیمتی داره این ترک پوست شکم و شلی پوست هم قیمت مادر شدنتونه.حساس ...

تو روحیه و اعتماد بنفس خودت موقع رابطه تاثییری نذاشته ؟ 

اینقدر شکمم سفت بود مثل سنگ شوهرم میگفت بچه چیجوری میخواد رشد کنه توی این شکم ... اون موقع تمام وقت ...

همون روز در میون یك ساعت عالیه

مربی من 4 بچه داره

اندازه منه

تو روحیه و اعتماد بنفس خودت موقع رابطه تاثییری نذاشته ؟ 

اصلن تاثیر نزاشته چون بخاطر بچه ی اون هم بوده که من پوستم اینطور شده.عزیزم حساس نباش چون خودت خیلی بهش فکر میکنی و شده دغدغه ت بخاطر همین احساس خجالت میکنی و اعتماد به نفست اومده پایین.اصلن بهش فکر نکن چون واقعا بی اهمیته منکه اصلن برام مهم نیستش

همون روز در میون یك ساعت عالیه مربی من 4 بچه داره اندازه منه

اره حتما باید برم چون قبلا کاملا رو فرم بودم الان خیلی روحیه م بهم ریخته خودمو میبینم 

اصلن تاثیر نزاشته چون بخاطر بچه ی اون هم بوده که من پوستم اینطور شده.عزیزم حساس نباش چون خودت خیلی ب ...

شکم منو دیدی ؟ از من بدتر شدی یا در حد شکم منی ؟  خیلی خوبه که اعتماد به نفستو حفظ کردی من که داغون شدم 

شکم منو دیدی ؟ از من بدتر شدی یا در حد شکم منی ؟  خیلی خوبه که اعتماد به نفستو حفظ کردی من که د ...

بخدا شکمت در برابر من مثل آینه صافه.برای من از پهلوهام ترک خورده تا نافم.تازه دور نافمم سیاه شده ولی برام بی اهمیته. دیگه مادر شدن همینه دیگه.خیلیا  آرزوشونه که باردار شن و شکمشون صد تای منو شما خراب بشه

بخدا شکمت در برابر من مثل آینه صافه.برای من از پهلوهام ترک خورده تا نافم.تازه دور نافمم سیاه شده ولی ...

اوهوم واقعا درست میگی 😍 دعا کن خدا اعتماد بنفس عطا کنه بهم 😂

به شکمت بی توجه باش عزیزم.انشاالله اعتماد به نفس پیدا میکنی

ممنونم عشقی از کمکت 😍 نیلو جون خودت چیکار میکنی مثلا از لحاظ ظاهری که جبران کنی مثلا مشکل پوست شکمو ؟ چیکار کنم تو خونه که روحیه م عوض شه