2777
2789
عنوان

مادرم🥲

130 بازدید | 19 پست

دخترا سلام من پدرمو‌۱۱ سال پیش از دست دادم بعد اون تموم زندگیم شد مادرم تا الان که ازدواج کردم تمام فکرم باهاشه بااینکه شاغلم تمام وقت خالیمو براش میذارم اما تنها خواهرم خیلی سرده الان یکماهه خونه مادرم نیومده وحتی حالی هم نمیپرسه نمیدونم غصم بشه تنهایی خودم یا مادرم🥲اگه تفریحی کنم هم عذاب وجدان مادرمو دارم نمیدونم چرا خواهرم انقدر سنگه🥲🥲🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ۸ ساله

خو همین خواهر اونم مشکلات خودش داره منم سر نمی‌زنم زیاد بخدا اینقدر که خودم دغدغه دارم ولی زنگ هرروز یا ی روز درمیون زنگ میزنم شما ازدواج کنی متوجه میشی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خو همین خواهر اونم مشکلات خودش داره منم سر نمی‌زنم زیاد بخدا اینقدر که خودم دغدغه دارم ولی زنگ هرروز ...

من شیش ماهه ازدواج کردم عزیزم اما خواهرم حتی بمن هم زنگ نمیرنه

اکثر روزا که خونه خودمم اشکام میاد دلم خیلی برای مادرم میسوزه ولی هیچکس نمیدونه خودم چقدر تنهاترم

نزدیکه مادرتی؟

به خواهرت بگو سر بزنه به مادرت ببین چی میگه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

تقریبا واقعا منم زنگ نمیزنم بهش دیگه چون خیلی دلگیرم ازش

لابد دلخوری چیزی داره.

تو سعی کن زیاد سر بزنی هفته ای یه بار بیاریش خونت.خرید برید بازار برید

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

من شیش ماهه ازدواج کردم عزیزم اما خواهرم حتی بمن هم زنگ نمیرنه

خو پس درک کن اون که مشکلاتش بیشتر شده بخدا منم شش ماه دیگه نه سال ازدواج ام کامل میشه مادرم میگم نمایم مامان بیکار نیستم میگه نه همون که تو سر خونه زندگیت هستی من خیالم راحت بخدا مادرها همین که بدونن بچه شون خوشبختن کلی خیالشان راحته توهم مطمن شو مادرتون الان کلی راحت 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم