دنا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8667 عنوان کاش می امد کادوش رو می برد تکمیل میکرد😂💕 289 بازدید | 17 پست برا ولنتاین ایفون گرفته مثلانه آداپتور دارهنه گلس دارهنه قاب دارهنه ایرپاد داره😂😂😂😂😂😂😂😂مرد چه وضعشه یعنی تو میگی من خرج کنم اون روز که برات آب معدنی خریدم یادت رفت؟ یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘 1403/11/17 | 17:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
madam_nasrin عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 23489 جدیدا شارژر نمیزارن بقیه هم که هیچوقت نبود هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره
hades9776 عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 9435 دمت گرم آب معدنی براش گرفتی . معلومه تو دست و دلباز تری این مرد خسیسه بدرد زندگی نمیخوره 😂😂 تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
دنا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8667 جدیدا شارژر نمیزارن بقیه هم که هیچوقت نبود اره میدونم یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
دنا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8667 دمت گرم آب معدنی براش گرفتی . معلومه تو دست و دلباز تری این مرد خسیسه بدرد زندگی نمیخوره 😂😂 اره بابا من خیلی خرج کردم یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
hades9776 عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 9435 اره بابا من خیلی خرج کردم اره واقعا 😂😂 تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
madam_nasrin عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 23489 اره میدونم خب مبارکه دیگه چرا غر میزنییی😂 هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره
دنا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8667 نباید آب معدنی میگرفتی بابا پرو میشه🌝 دختر خرج کنی همین میشه خواهرم یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
دنا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8667 خب مبارکه دیگه چرا غر میزنییی😂 غر نیست 🙄😂😂😂😂خو شارژر نداره یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
دنا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8667 چ رمزی زدی برات آیفون خرید؟🌝😂 یه کلیپ بود دختره خودش میزد رو زمین می گفت ایفون میخوام😂😂😂😂😂😂 یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
im_sheyda عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 15612 یه کلیپ بود دختره خودش میزد رو زمین می گفت ایفون میخوام😂😂😂😂😂😂 همین کارو کردی؟😂😂😂😂😂
دنا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8667 همین کارو کردی؟😂😂😂😂😂 نه گفتم میخوام گفت باشهکه اون صحنه پیش نیاد صدامم بلنده دیگه میگه بزار بخرم صداتو نشنوم یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘