2777
2789

برا ولنتاین ایفون گرفته مثلا

نه آداپتور داره

نه گلس داره

نه قاب داره

نه ایرپاد داره

😂😂😂😂😂😂😂😂

مرد چه وضعشه 

یعنی تو میگی من خرج کنم اون روز که برات آب معدنی خریدم یادت رفت؟

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

دمت گرم آب معدنی براش گرفتی . معلومه تو دست و دلباز تری این مرد خسیسه بدرد زندگی نمیخوره 😂😂

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدیدا شارژر نمیزارن بقیه هم که هیچوقت نبود

اره میدونم

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

دمت گرم آب معدنی براش گرفتی . معلومه تو دست و دلباز تری این مرد خسیسه بدرد زندگی نمیخوره 😂😂

اره بابا من خیلی خرج کردم

اره بابا من خیلی خرج کردم

اره واقعا 😂😂

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
نباید آب معدنی می‌گرفتی بابا پرو میشه🌝

دختر خرج کنی همین میشه خواهرم

خب مبارکه دیگه چرا غر میزنییی😂

غر نیست 🙄😂😂😂😂خو شارژر نداره

چ رمزی زدی برات آیفون خرید؟🌝😂

یه کلیپ بود دختره خودش میزد رو زمین می گفت ایفون میخوام😂😂😂😂😂😂

همین کارو کردی؟😂😂😂😂😂

نه گفتم میخوام گفت باشه

که اون صحنه پیش نیاد 

صدامم بلنده دیگه میگه بزار بخرم صداتو نشنوم