2821
2789
عنوان

عاشق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 81 پست
نه نه خیلی بد نشددداز این ب بعد حواست باشهیه جوری به طرف پیام بده که طرف بفهمه زیاد برات مهم نیست 😂

😂😂😂😭😭🤣🤣گند زدم؟ 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گفتم سلام آقای فلانی حالتون بهتره؟

خارج از درس پیام نده دیگه خواهر ...و اینو یادت باشه .تو تازه اونو میبینی ولی اون مثل تو خیلی دیده 

تو هم محتاج خواهی ‌شد، جهان دار مکافات است...! 
اشکال نداره پیش میاد🤌😂

فکر بدی که نمیکنه؟ 

خوب جواب داده؟ 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

خارج از درس پیام نده دیگه خواهر ...و اینو یادت باشه .تو تازه اونو میبینی ولی اون مثل تو خیلی دیده

آرههههه وایییی 

گند زدم پس؟ فکر بدی میکنه؟ یا نه؟ 

نه نه اگه فکر بدیم کنه با رفتارای بعدیت متوجه میشه اشتباه فکر کردهآره اوکی جواب داده

من همیشه سنگین بر خورد میکنم باهاش ولی راحتم کلا اونم عین منه

نه نه اگه فکر بدیم کنه با رفتارای بعدیت متوجه میشه اشتباه فکر کردهآره اوکی جواب داده

خوبه پس 

اینکه اون حرفی راجب حال من نزد اوکیه؟ 

بعدشم گفتم خداروشکر انشالله بهتر بشید قلب گذاشت دوباره نوشت مرررسی

من همیشه سنگین بر خورد میکنم باهاش ولی راحتم کلا اونم عین منه

نمیدونم چجوری بگم🫠😂

سنگین نباش ولی آویزونم نباش

نمیدونم منظورمو چجوری برسونمم 

یه جوری رشته کلامو بده ولی انگار خودت نداده باشی😂

نمیدونم چجوری بگم🫠😂سنگین نباش ولی آویزونم نباشنمیدونم منظورمو چجوری برسونمم یه جوری رشته کلامو بده ...

یه سوال کنکوری طرح شد 

جواب بده 🤣

تو هم محتاج خواهی ‌شد، جهان دار مکافات است...! 
تو از کجا فهمیدی ک‌ مریضه؟خودش اومد بهت گفت مریضم ؟

مشاوره داشتم 

حالمو پرسید گفتم خوبم و اینا گفتم تو چطوری گفت خوب نیستم مریضم ولی خداروشکر  (ماسک زده بود ولی من دقت نمیکنم متوجه ماسک نشده بودم تقریبا اولین باری بود که داشت راجب حالش حرف می‌زد اصلا هم به دختر بعدی هیچ توضیحی راجب حالش نداد) 

نمیدونم چجوری بگم🫠😂سنگین نباش ولی آویزونم نباشنمیدونم منظورمو چجوری برسونمم یه جوری رشته کلامو بده ...

آرههه دقیقا میفهمم چی میگی سعی میکنم همینجوری باشم بیاد جلو میرم جلو ولی سعی میکنم از سمت خودش باشه و سنگین باشم