2789
عنوان

عاشق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 81 پست
خبببب اونجوری کلی جای امید وجود داره🤌😂

اینو گفت در جوابم 

سلام مرسیی اره بهترم خداروشکر

منم نوشتم خداروشکر قلب گذاشت 

خوب جواب داده؟ 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نکننننبابا بزارین اگه قراره رابطه ایی شکل بگیره پرنسس رابطه شما باشین نه اون😂

خب بنده خدا از حالش گفته بود بهم گفتم زشته بی تفاوت باشم

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

مریض شده بود امشب پیام دادم حالشو پرسیدم خیلیم خوب برخورد کرد اشکالی داره؟

من تجربیات خودمو میگم.بخدا اون اولا یه جوری جواب میداد فکر میکردم این طرف عاشقمه..تا بهش اعتراف کردم از این رو به اون رو شد .باورت نمیشه جواب پیاممو نداد .کسی که خودش پا پیش میذاشت واسه پیام .

تا زمانیکه خودش پیشقدم نشده و حرفی نزده هیچیییی نگو .خیلی سنگین و رنگین برخورد کن انگار مهم نیست برات  

تو هم محتاج خواهی ‌شد، جهان دار مکافات است...! 
تو چجوری بهش گفتی؟

گفتم سلام آقای فلانی حالتون بهتره؟ 

من تجربیات خودمو میگم.بخدا اون اولا یه جوری جواب میداد فکر میکردم این طرف عاشقمه..تا بهش اعتراف کردم ...

آره واقعا 

یعنی کلا قبلش امروز درباره درس حرف نزدی؟کارت اشتباه بودمثلا موقع فرستادن گزارشکار مینوشتی سلام بهتری ...

جدی؟ خیلی بد شد!؟ 

یعنی کلا قبلش امروز درباره درس حرف نزدی؟کارت اشتباه بودمثلا موقع فرستادن گزارشکار مینوشتی سلام بهتری ...

زیرش اومده بودم راجب فیزیک نوشتم 

بعد ویرایش زدم درجا خوند پیامو وقتی ویرایش زدم

زیرش اومده بودم راجب فیزیک نوشتم بعد ویرایش زدم درجا خوند پیامو وقتی ویرایش زدم

ببین این مدلی باشه که اول سوال درسیتو بپرسی بعد خالشو

مثلا طرف فکرکنه وقتی سوال داشتی ازش یادش افتادی