2821
2789
عنوان

عاشق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 81 پست
مشاوره داشتم حالمو پرسید گفتم خوبم و اینا گفتم تو چطوری گفت خوب نیستم مریضم ولی خداروشکر (ماسک زده ...

رسمی گفتی دیگه انشالله

تو هم محتاج خواهی ‌شد، جهان دار مکافات است...! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رسمی گفتی دیگه انشالله

آره من کلا رسمی حرف میزنم 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

رسمی گفتی دیگه انشالله

هم حضوری رسمی گفتم با اینکه اون اصلا رسمی حرف نمیزنه هم تو پیامام از فعل جمع و کلمه ی آقا و انشاالله و اینا استفاده کزدم 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

اخه نمیدونم متظورمو چجوری بگمنباید خیلی سرد باشی که طرف بگه خودشو میگیره نبایدم خیلی اوکی باشی که طر ...

من همینم دقیقا 

آره من کلا رسمی حرف میزنم

خو خوبه 

ولی عزیزم دارم خواهرانه بهت میگم اگه میخوای تاپیک بعدیت شکست عشقی خوردم نباشه .فاصلتو با پسرا تا قبل اینکه خودشون اعتراف نکردن حفظ کن 

خو خوبه ولی عزیزم دارم خواهرانه بهت میگم اگه میخوای تاپیک بعدیت شکست عشقی خوردم نباشه .فاصلتو با پسر ...

صد درصد 

مثلا مدلی باش کع طرف بگه شخصیتش این مدلیهبعد یکم پیش رفت طرف نخ دادیه مدلی باش که طرف بگه ققط برا من ...

آره دقیقا 

اخه نمیدونم متظورمو چجوری بگمنباید خیلی سرد باشی که طرف بگه خودشو میگیره نبایدم خیلی اوکی باشی که طر ...

والا من همیشه براش ولرم بودم ولی اون داغ دوس داشت 🤣

مثلا مدلی باش کع طرف بگه شخصیتش این مدلیهبعد یکم پیش رفت طرف نخ دادیه مدلی باش که طرف بگه ققط برا من ...

میگم پس خوب گفتم بهش دیگه؟ خیلی رسمی حالشو پرسیدم ولی اون اونجوری جواب داد خوبه؟ حال منو چرا نپرسید طبیعیه؟ 

میگم پس خوب گفتم بهش دیگه؟ خیلی رسمی حالشو پرسیدم ولی اون اونجوری جواب داد خوبه؟ حال منو چرا نپرسید ...

عزیزممم تووحال احوال عادی نکردی که اون بگه خوبم تو جطوری طرف مریض بود برا همین حالشو پرسیدی دیگه اگه میگفت خودت چطوری که حالت صمیمانه پیدا میکرد😂