2777
2789
چطورئ...چطوری میتونی بلاک کنی من یدونه نقطه بفرسته واسم دلم میره

چون زجر کشیدم خیلی بخاطرش خیلی اذیت شدم اصلا کلمه ای در وصف عذابی که کشیدم پیدا نمیکنم تنهایی درد خفگی بغضی که گلومو جر میده قبلی که نا منظم میزنه و چشمی که دیگه اشکی نداره و حلقه زده در خونه خدا تا دستشو بگیره 

فقط خدا کمکم کرد از این بحران عبور کنم و فراموش کنم 

البته فراموش که نه اما کمرنگ شد 

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
چطورئ...چطوری میتونی بلاک کنی من یدونه نقطه بفرسته واسم دلم میره

عشق شوخی بردار نیست میتونه باعث مرگ بشه میتونه همه کار باهات بکنه میتونه از فرش به عرش یا برعکس ببرتت

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون زجر کشیدم خیلی بخاطرش خیلی اذیت شدم اصلا کلمه ای در وصف عذابی که کشیدم پیدا نمیکنم تنهایی درد خف ...

بعدش تونستی به کسی اعتماد کنی و دوسش داشته باشی؟بنظرت میتونی؟

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

عشق شوخی بردار نیست میتونه باعث مرگ بشه میتونه همه کار باهات بکنه میتونه از فرش به عرش یا برعکس ببرت ...

اخر من مرگ که نه روانی شدنه مریض شدنه

من هیچوقت خودم رو برای کسی که منو دوست نداره نمیکشم

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

بعدش تونستی به کسی اعتماد کنی و دوسش داشته باشی؟بنظرت میتونی؟

هنوز نه نمیتونم دیدم یکم بد شده میخوام رو پا خودم وایسم دارم درس میخونم تا از پس خودم بر بیام شاید بعدا ازش انتقام بگیرم وابسته کنم بعد ولش کنم یا عاشق بشن دوباره یا کلا پرتش کنم بیرون از زندگیم فعلا چشمم هیچ کسو نمیبینه واقعا نمیبینه پسرا گاهی از نظرم زیبا آن اما به عشق فکر نمی‌کنم 

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
اخر من مرگ که نه روانی شدنه مریض شدنهمن هیچوقت خودم رو برای کسی که منو دوست نداره نمیکشم

کار خوبی میکنی منم همینطور 

دوسم داشت ولی اعتقاداتش مهم تر بود براش خیلیییییی مذهبی بود داشت شورشو در میورد

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
هنوز نه نمیتونم دیدم یکم بد شده میخوام رو پا خودم وایسم دارم درس میخونم تا از پس خودم بر بیام شاید ب ...

وای اره..حس میکنم دیگه هیچ پسری قرار نیست منو بخواد همشون بدن

اخر من مرگ که نه روانی شدنه مریض شدنهمن هیچوقت خودم رو برای کسی که منو دوست نداره نمیکشم

اره میتونم چون اگه کسی عاشقم بشه منم جواب محبت رو با محبت میدم 

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤

این حسا کاذبه اینقد اذیت شدم که فهمیدم دارم به خودم بد میکنم این فکرا این حرفا همش زائده ذهن خسته منه ولی باید با مغزم برم جلو تا حقمون از این زندگی بگیرم بعد هر چه پیش آید خوش اید دیگه باشه یا نباشه مهم نیست

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤

وآقا مسیحی هستی؟چطور تغییر دین دادی؟یا کلا از اول مسیحی بودین خونوادتون؟

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
کار خوبی میکنی منم همینطور دوسم داشت ولی اعتقاداتش مهم تر بود براش خیلیییییی مذهبی بود داشت شورشو در ...

واییییی 

چقدر از پسرا کلا بدم میاد

این حسا کاذبه اینقد اذیت شدم که فهمیدم دارم به خودم بد میکنم این فکرا این حرفا همش زائده ذهن خسته من ...

یعنی همینجوری یهو از قلبت رفت؟

وآقا مسیحی هستی؟چطور تغییر دین دادی؟یا کلا از اول مسیحی بودین خونوادتون؟

اقا نیستم عزیزم

از اول خوانوادم مسیحی بودن