2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو روز پیش:)دارم میمیرم پنج سالللل باهم زندگی کردیم نامزد بودیمچطوری تونست

نمیمیری عزیزم تحمل کن 

شاید برگرده 

شایدم دلت جای دیگس 

در هر صورت خوش اومدی به یه مسیر وحشتناک و خونی

فقط بگذر از این مسیر تحمل کن تا تموم بشه

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
نمیمیری عزیزم تحمل کن شاید برگرده شایدم دلت جای دیگس در هر صورت خوش اومدی به یه مسیر وحشتناک و خونیف ...

نمیتونم ببین نمیدونم میتونی درک یا نه ولی نمیتونم واقعا نمیتونم همه راه حل دادن همه دلداری دادن ولی من براش میمیرم

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

واو خوش بخت باشید🥰

ممنون عزیزم 

با اینکه هیچ حسی بهش ندارم ولی چون اولین عشق بوده؛ بعضی وختا ک یادم بیاد یه لبخند ناخداگاه میاد رو لبم نمیدونم چه حسیه خوبه یا بد...

ولی الان با تمام وجود عاشق همسرم هستم وایشون اولین و اخرین مرد زندگیمه 

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

ممنون عزیزم با اینکه هیچ حسی بهش ندارم ولی چون اولین عشق بوده؛ بعضی وختا ک یادم بیاد یه لبخند ناخداگ ...

چرا گفتی حسی نداری مگه عاشقش نیستی؟

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
نمیتونم ببین نمیدونم میتونی درک یا نه ولی نمیتونم واقعا نمیتونم همه راه حل دادن همه دلداری دادن ولی ...

میدونم نمیتونی منم همش میگفتم ولم کنین من نمیتونم میدونی فقط نمیتونم نشدنیه ولی اونوقت تو تنهایی اذیت شدم تا به خودم اومدم دیدم اون به کتفشم نیست بعد یکسال غصه خوردن سر پا شدم الانم گاهی دلم تنگ میشه و پیام میده میگه دلتنگم ولی بلاکش میکنم همش

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
چرا گفتی حسی نداری مگه عاشقش نیستی؟

عشق اول رو میگم یه دوست داشتن یا بقول امروزیا کراش بچگیم بود ک اونم بهم ابراز علاقه کرد درهمین حد 

فامیل بود و رسیدن مون بهم محال بود واسه همین فراموشش کردم

الان ک عاشق شوهرمم 

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

میدونم نمیتونی منم همش میگفتم ولم کنین من نمیتونم میدونی فقط نمیتونم نشدنیه ولی اونوقت تو تنهایی اذی ...

چطورئ...چطوری میتونی بلاک کنی من یدونه نقطه بفرسته واسم دلم میره

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)