2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

352 بازدید | 29 پست

سلام دوستان کسایی ک تجربه دارن میشه بیان بگن من نرمال بود همچیم واس بی تحرکی کاری ی مدت پارسال مجبور شدم پشت میز بشینم از استرس بی تحرکی هدرمونام بهم خورد یکم تنبلی گرفتم دوسه ماه پریود نشدم بعد ی دوره قرص خوردم پریودم درس شد ولی وزنم رفته بالا یکم الانم دیگ پشت میز نشینی ندارم بی تحرک نیسم زیاد ورزش و رژیم دارم کارای خونم هست ولی همش میترسم وزنم نیاد پایین فوبیا شده واسم چون من سریع اعتماد ب نفسمو از دست میدم اینم بگم ریزش مو موی زائد اکنه یا تیرگی اینا ندارم مشکلم فقط وزنم شده از ی طرفیم میگن درمان تنبلی تخمدان تحرک رژیم  ک اونو دارم الان ینی ۳ ساله من ورزش میکنم فقط پارسال ک پشت میز نشستم ی مدت کل بدنم ریخت بهم لطفا بهم امید بدین یکم 

تاپیک اصلاح سبک منوبخون

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاپیک اصلاح سبک منوبخون

خوندم عزیزم من زیاد اهل هله هوله نیسم حذف کردم همرو و مطمنم دلیل تنبلی خفیف ک گرفتم همون بی تحرکی بوده ب نظرت اوکی میشم یا وزنم نمیاد پایین دیگ خیلی میترسم از این موضوع

خوندم عزیزم من زیاد اهل هله هوله نیسم حذف کردم همرو و مطمنم دلیل تنبلی خفیف ک گرفتم همون بی تحرکی بو ...

چیزایی که گفتمورعایت کنی درست میشه

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

تحرک داشته باشین مطمئنم درست میشه 

من تنبلی شدید داشتم طوری که بدون قرص اصلا پریود نمیشدم 

با اصلاح سبک زندگی و ورزش کم کم بدون خوردن قرص پریود شدم 

اما متأسفانه منظم نیست یبار  اول ماه میشه یبار آخر ماه 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین. ❤️🤍💚 خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد...چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد.../ دفاع از وطن، کیش فرزانگی است/گذشتن ز جان، رسم مردانگی است/کسی کز بدی، دشمن میهن است/به یزدان که بدتر ز اهریمن است/ مرا اوج عزت در افلاک توست/به چشمان من، کیمیا خاک توست/سنی که ثبت کردم سن واقعیم نیست میخوام شناسایی نشم مثلا😬 منو تو تاپیک های مربوط به پوست و مو تگ کنیدلطفا❤️ ❤️

چیزایی که گفتمورعایت کنی درست میشه

واقعا چقدر ممکنه زمان ببره چون من سبک زندگیم عوض شده الان بعد اینم بگم من ۹ مهر ک پریود شدم ۱۵ دیگ سرکار نرفتم بعد انگار بدنم سریع این تغییر حس کرد دوباره ۱۵ همون ماه پریود شدم

واقعا چقدر ممکنه زمان ببره چون من سبک زندگیم عوض شده الان بعد اینم بگم من ۹ مهر ک پریود شدم ۱۵ دیگ س ...

حداقلش۳ماه ولی تاهرموقعی که یائسه نشدی بایدادامش بدی

من روزانه ۱۲ ساعت پشت میز هستم وقتی هم خونه میام کلا از خستگی میفتم ،،،متاسفانه تنبلی شدید دارم تنها ...

لعنت ب این شغل واقعا تا آخر عمر از کارای بی تحرک بیزار شدم دیگ شما وزن اضافه کردید البته من ورزشم داشتم بعد کار ولی متاسفانه تحقیق کردم نوشتن ورزش نمیتونه اثرات بی تحرکی زیادو خنثی کنه