2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تنها باشیم پسرم نباشه دایم بهش چسبیدم امتحان نکردم ببینم جلو نرم خودش میاد یا نه 😑

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
ممنون یه خورده بهتر شدم انرژی گرفتم با خاطرات بد گذشتم چیکار کنم با کارهایی که کرده دست روم بلند کرد ...

خاطرات بد فراموش شدنی نیستن و زخمشون تا ابد میمونه باید باهاشون کنار بیای و بهشون توجه نکنی .مردا اگه میفهمیدن با بعضی حرکاتشون تیشه به ریشه زندگی خودشون میزنن که نمیکردن از نااگاهی بوده . ولی سعی کن دیگه به اونجاها نرسه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
شوهر من که از در میاد مثل طلبکارها میمونه خسته شدم از دست این کارهاش همش توقع داره  قبل او ...

فک نمیکنی زیادی بهش احترام میذاری ... 

قرقر یا غرغر ....سگگگگ ...طلبکار... 😂😂😂

از خدا جوئیم توفیق ادب
نزدیک هفت سال ازدواج کردیم دو تا بچه دارم یه پسر ۴ ساله و یه پسر شش ماهه  و شوهرم دوسال و پنج م ...

من قصد نصیحت ندارم چون شما هم ازمن بزرگترید هم باتجربه تر .فقط میگم که انقد ناامید نباشید به رفتن و قهرکردن و دوری هم فکرنکنید.به عشق وعلاقه روزهای اول آشنایی و ویژگی هایی که همسرتون رو ازسایرین متمایز میکنه و برای شما جذابه فکرکنید.به بچه های عزیزتون که ثمره زندگی شیرین شما هستن و آرزوهایی که براشون دارید فکر کنید.

درسته بعضی آقایون وقتی از سرکار میرسن خونه همسرشون رو میبوسن و بغل میکنن یا خانوماشون میپرن بغلشون اما وقتی تو خونه بچه هست و یه زوج پدرمادر میشن قائدتاٌ دیگه نمیشه اینقد راحت و ریلکس عاشقانه برخورد کرد.

هروقت از طول روز که میدونید ممکنه وقت همسرتون آزاد باشه براش پیامک عاشقانه بفرستید و براش روز خوبی رو آرزو کنید.صبح قبل از رفتن سرکار  باهم صبحانه بخورید و ایشون رو تادم در بدرقه کنید و شب وقتی از سرکار برمیگردن با بچه ها به استقبالشون برید.

شوهر ماهم اول اونطور بود بعد ما به یه بهانه هایی ماچ موچ شروع کردیم مثلا خودمونو خوشگل کردیم گفتیم ببین خوشجلم اونم کی آره بوس کردیم اونم بوس کرد به یه بهانه هایی بوس کن اونم بوسش میگیره

منم وقتي در باز باز ميكنم سلام خوبي خسته نباشيو محكمممم بغلم ميكنم يه عالمه ميبوسم انقد فشارم ميده كه صدامو در مياره بعدشم لباساش در مياره ميشينه ميگه بيا تو بغلم تا خستگيم در بياد 

من با تلاشم زندگي ميسازم كه همه تو حسرتش ميمونن 
نشون میده مثلا الان که دید ناراحتم رفت بیرون برام زولوبیا و بامیه گرفت گفت دوست داشتی گرفتم  ول ...

عزیزم این یعنی ک همسرت خییییلی دوست دارهدفقط بلد نیست از چ راهی نشون بده چجوری عمل کنه ب خاطر همین ب شیوه خودش میرا خرید و ...

اولا ک ب نظر من اینجور خریدا خییییلی هم ب ادم میچسبه کیف داره

در ثانی تو خودت میتونی کم کم یادش بدی مثلا وقتی زولبیا خرید اورد گفت ب خاطر تو خریدم میگفتی دلم گرفته بیا ی کمی حرف بزنیم بعد خودتو تو بغلش جا میکردی حرف میزدی اخرشم میبوسیدی میگفتی اخیییییش چ اروم شدم بغل شوهرم چ ارامش بخشه بغلت و ...

ایتجوری کم کم بهش یاد بده نیازای تو چین

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 

اي بابا خوبه ديگه من نون خامه اي خيلي دوست دارم شوهرمم ميدونه هر وقت ميخره يه عاااااالمه ازش تشكر ميكنم اونم انقد ذوق ميكنه كه نگو 

من با تلاشم زندگي ميسازم كه همه تو حسرتش ميمونن