2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 80 پست
عزیزم شما الان نباید اینطور بگی جلوی استارتر . در تعجبم به خدا ایشون خودش دلش گرفته کاملا معلومه بع ...

خب داره سوال میکنه و.منم دارم حقیقتو میگم چرا با دروغ ارومش کنم باید بدونه ک.واقعا این چیزام هست استارتر اومده سوال کنه و بدونه کیا چ جورن قرار نیست ک با دروغامون دلشوخوش کنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب داره سوال میکنه و.منم دارم حقیقتو میگم چرا با دروغ ارومش کنم باید بدونه ک.واقعا این چیزام هست است ...

نمیگم دوروغ بگو عزیزم ایشون مشخصه میخواد ببینه افرادی مثل خودشون وجود دارن یا نه.

اما هر طور مایلی گلم خب هرکس اختیار پست خودشو داره.

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
نمیگم دوروغ بگو عزیزم ایشون مشخصه میخواد ببینه افرادی مثل خودشون وجود دارن یا نه. اما هر طور مایلی ...

مسخواست بدونه مثل خودش هست میتونست بگه کیا اینجور رفتاری داره شوهرشون سوالش کلیه و.منم جوابشو دادم بعدم یکی دیگه سوال کرده شماشدی دایه دلسوزتراز مادر 

مسخواست بدونه مثل خودش هست میتونست بگه کیا اینجور رفتاری داره شوهرشون سوالش کلیه و.منم جوابشو دادم ب ...

نه عزیزم تقصیر شما نیست من عذر میخوام همیشه به عمق تاپیکا نگاه میکنم کلا سطحی نگر نیستم .موفق باشی

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
منکه تازه کلیدمیندازه میاد میگه سلام مرضی منم میگم سلام زندگیم بعدشم بغلم میکنه و لبامو میبوسه مستقی ...

اشکال نداره من میخوام نظر همه رو بدونم منم گاهی پیش اومده ولی ناراحتم از اینکه اگه من زندگی رو گرم نگه ندارم زندگیمون تکراری و سرد میشه دوست دارم دلش برامتنگ بشه بگه دوستت دارم برام یه پیام عاشقانه بده بگه بهم خوشکلی نه اینکه نمیگه ازم ایراد هم میگیره در حالی که اون از من زشت تره اما من ازش ایراد نمیگیرم دلم گرفته 

اشکال نداره من میخوام نظر همه رو بدونم منم گاهی پیش اومده ولی ناراحتم از اینکه اگه من زندگی رو گرم ن ...

میدونی بعضی وقتا اینجورمیگن یه ی وقت هوا برت نداره ک بگی خوشگلترم و کاری کنی میگه زشتی ک توکاری نکنی بعدشم مردا مغرورن خیلی سخت.ابرازعلاقه میکنین شاید اونم براش غرورش مهمتره شاید دوست داره عشق و علاقش تودلش بمونه تاب زبون بیاره

والا منو همسرم خیلی عادی احوالپرسی میکنیم در حد سلام و خسته نباشی همین بعدشام میخوریم.بعدشم یکمی حرف میزنیمو اخرشم هرکسی مشغوله کارخودش میشه.

🙏 یکی همیشه هست که عاشق و مراقب منه 🙏😍🍁
میدونی بعضی وقتا اینجورمیگن یه ی وقت هوا برت نداره ک بگی خوشگلترم و کاری کنی میگه زشتی ک توکاری نکنی ...

ممنون عزیزم اره خیلی مغروره ولی من یه ادمی هستم که خیلی احتیاج به محبت دارم نمیدونم چرا اینقدر کمبود محبت دارم اگه ناراحت بشم و دلم بشکنه نمیتونم دیگه از جام بلند بشم