2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 80 پست

من عادتش دادم وقتی میره و میاد باید حتما باهام روبوسی کنه.اگه یه وقت یادش بره خدا به دادش میرسه.اگرم دلخوری پیش بیاد همو بغل میکنیم یا دست همو میگیریم و حرف میزنیم تا حل بشه.

عاشق خودمم...بوس بوس
والا منو همسرم خیلی عادی احوالپرسی میکنیم در حد سلام و خسته نباشی همین بعدشام میخوریم.بعدشم یکمی حرف ...

منم همینجوریه ولی من نمیخوام تا اخر عمرم اینجوری بگذره  دوست دارم زندگیمون همراه با عشق باشه شاید اون هم خسته بشه و تا یکی بهش محبت کنه سریع جذبش بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم اره خیلی مغروره ولی من یه ادمی هستم که خیلی احتیاج به محبت دارم نمیدونم چرا اینقدر کمبود ...

ببین منم دقیق عین توام دوستدارم همش ب من توجه کنه ولی خب باید ب این فکرکنی ک.پنج.تاانگشت مثل هم نیستن بعدم وقتی اون محبت نمیکنه ب کارای دیگش فکرکن شاید جوردیگه بهت توجه میکنه محبت علاقه رو درسته مازنادوستداریم ب زبون بیارن ولی میکنی دوستداشتن بایدازته قلب باشه وگرنه ادماحرف زیادمیزنن بایدببینی عملشون چطوره

روزی ورق برمیگرده

شاید واسه شمااینجورباشه و بایه ادم رنگی ازدواج کرده باشین و بدونین روزی تغییررنگ.میده ولی من طرفمو خوب میشناسم میدونم همیشه یه جوره درضمن نمیخواد زندگی وشرایط خودتو بابقیه مقایسه کنین وفکرکنین همه یه جورن ادماچیزی نصیبشون میشه ک لایقشون باشه

ببین منم دقیق عین توام دوستدارم همش ب من توجه کنه ولی خب باید ب این فکرکنی ک.پنج.تاانگشت مثل هم نیست ...

نشون میده مثلا الان که دید ناراحتم رفت بیرون برام زولوبیا و بامیه گرفت گفت دوست داشتی گرفتم  ولی نیومد پیشم بشینه و بوسم کنه و بگه چی شده چرا ناراحتی من نمیخوام ۲۴ ساعته پیشم باشه دوست دارم نیم ساعت هم که پیشمه باهام حرف بزنه و بهم نگاه کنه  

منم همینجوریه ولی من نمیخوام تا اخر عمرم اینجوری بگذره  دوست دارم زندگیمون همراه با عشق باشه شا ...

خوبم عزیزم شما پیش قدم شو بهش محبت کن اونم کم کم یاد میگیره

🙏 یکی همیشه هست که عاشق و مراقب منه 🙏😍🍁

همه آقایون که مثل هم نیستن وعواطف واحساسشون رو یه جور نشون نمیدن.گاهی هم ما خانمها باید خودی نشون بدیم و پیش قدم بشیم و با لحن صحبت و نوع عملکردمون یه چیزایی رو به آقایون یاد آوری و یا حتی بیاموزیم

نشون میده مثلا الان که دید ناراحتم رفت بیرون برام زولوبیا و بامیه گرفت گفت دوست داشتی گرفتم  ول ...

خب دیگه شما توقع بیجا داری دلتو ی کارایی ک انجام میده خوش کن انقدرویاپردازی نکن توهمش تورویایی ک اینکاروکنه اونکارو کنه ببین توزمان حال چطوره بااینکارش خوشحالشو حتما ک.نبایدببوست

من بعدازعقد و قبل از ازدواج یه سری از مطالبو رو تو قالب اسمس به همسرم گوشزد کردم البته نه اینجوری که مستقیم بگم من اینو دوست دارم یا اونو دوست ندارم یا از چی خوشم میاد.بیشتر از خصوصیات دخترانه و زنانه بهش گفتم. وتفاوت اخلاقی دخترا و پسرا رو براش توضیح میدادم برای همسرم هم جالب بود و سعی میکرد که یادش بمونه و به کار بگیره.در مقابل من هم از ویزگی های آقایون ازش میپرسیدم

همه آقایون که مثل هم نیستن وعواطف واحساسشون رو یه جور نشون نمیدن.گاهی هم ما خانمها باید خودی نشون بد ...

ممنون یه خورده بهتر شدم انرژی گرفتم با خاطرات بد گذشتم چیکار کنم با کارهایی که کرده دست روم بلند کرده از خونه بیرونم کرده و به خانوادش دعوامون رو گفته سر چیزای جزئی با یه زن فاحشه هم این کار رو نمیکنن چجوری فراموش کنم

از ایشون تشکر کن که شیرینی مورد علاقه تو برات خریده تا خوشحالت کنه یه دوتا چایی بریز کنار همسر محترم بشین پای تی وی و با شیرینی نوش جان کنید.بعد هم خودت بغلش کن و بهش بگو که وقتی کنارش هستی و تو رو تو آغوش میگیره بهترین حس دنیا رو داری