بچه ها شماها شوهراتون وقتی میان خونه چیکار میکنن شما رو بغل میکنن یا نه یا شما میرید جلو افسرده ام شوهر من وقتی میاد خونه تلویزیون و یه گوشه میخوابه بخواد از دلم در بیاره چیزی برای خونه میخره اما من دوست دارم بغلم کنه و باهام حرف بزنه
عزیزم شما الان نباید اینطور بگی جلوی استارتر . در تعجبم به خدا ایشون خودش دلش گرفته کاملا معلومه بع ...
خب داره سوال میکنه و.منم دارم حقیقتو میگم چرا با دروغ ارومش کنم باید بدونه ک.واقعا این چیزام هست استارتر اومده سوال کنه و بدونه کیا چ جورن قرار نیست ک با دروغامون دلشوخوش کنیم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اشکال نداره من میخوام نظر همه رو بدونم منم گاهی پیش اومده ولی ناراحتم از اینکه اگه من زندگی رو گرم نگه ندارم زندگیمون تکراری و سرد میشه دوست دارم دلش برامتنگ بشه بگه دوستت دارم برام یه پیام عاشقانه بده بگه بهم خوشکلی نه اینکه نمیگه ازم ایراد هم میگیره در حالی که اون از من زشت تره اما من ازش ایراد نمیگیرم دلم گرفته
میدونی بعضی وقتا اینجورمیگن یه ی وقت هوا برت نداره ک بگی خوشگلترم و کاری کنی میگه زشتی ک توکاری نکنی ...
ممنون عزیزم اره خیلی مغروره ولی من یه ادمی هستم که خیلی احتیاج به محبت دارم نمیدونم چرا اینقدر کمبود محبت دارم اگه ناراحت بشم و دلم بشکنه نمیتونم دیگه از جام بلند بشم