2789
عنوان

قد 152وزن 56

73 بازدید | 11 پست

سلام وقتتون بخیر عزیزان امیدوارم حالتون خوب باشه قد ۱۵۲ وزن ۵۶ خیلی اضافه وزن دارم به نظرتون؟

استخوان بندیم درشته چاق دیده میشم شکم و پهلو دارم و ...... صافه بهم راهکار میدین چی کار کنم چه ورزشی انجام بدم چه نوع رژیمی بگیرم و  ..... شل و آویزونه

:)

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

حداقل ده کیلو

همراه  با ورزش های تخصصی شکم که پهلوهاتون بیشتر از جاهای دیگه جمع بشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
باشگاه بریدشروع ورزش مورد علاقتنخوردن هله هوله و فست فود و قند مصنوعی زیاد کردن حجم پروتیینبین ۵٠ تا ...

برنامه های ورزش بانوان  توی بازار به نظرتون خوبه ؟

شرایط باشگاه فعلا ندارم به نظرتون توی چند وقت میتونم به وزت ۵۰ الی ۵۲ برسم؟

:)
برنامه های ورزش بانوان توی بازار به نظرتون خوبه ؟شرایط باشگاه فعلا ندارم به نظرتون توی چند وقت میتو ...

اممم من راستش از تغذیه و میزان تحرکت خبر ندارم:)

اما؛ 

درست و اصولیش کم کردن ۵٠٠ تا ۷٠٠ گرم در هفته است

پس

یه ترازو باید داشته باشی

صبح ناشتا بری روش (با لباس کم ترجیحا) 

هفته ای یک بار

مثلا یکشنبه به یکشنبه، اگه ۵٠٠ گرم اومدی پایین عالیه،اما اگه بیشتر بود یعنی زیاد کم کردی و باید کنترل کنی

روزی ۳۵ دقیقه راه برو

چیزهایی که گفتم و نخور اما نون و برنج و گوشت و غذا و میوه یه اندازه بخور اسیب نبینی، شبکه جم فیت ورزش داره، چون هدفت لاغری، ساعت ۱۶:۳٠ ایروبیک داره تا ساعت ۱۷

عالیه، انجام بدی از روش

منیزیم، اهن، مولتی ویتامین مصرف کن، 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
دوست دارم توپر باشم به نظرتون این برنامه های ورزش بانوان توی بازار به نظرتون خوبه؟

توی نت سرچ کنید ورزش های مخصوص شکم 

بدون هیچ هزینه ای روزی چند ست برید ، پیاده روی تند روزی نیم ساعت داشته باشید  

سعی کنید رژیم بگیرید و مصرف قند و شکر و چربی رو صفر و تا جای ممکن کربوهیدرات و نشاسته کم کنید چون فرمودین عضلات شل و آویزون دارید ، رژیم کتوژنیک برای شما مناسبه 

توی نت دربارش بخونید ، 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.