2777
2789

رو ‌پسر دوست بابام کراشم..امشبم خونشون ایم..بعد داشتیم شام میخوردیم یهو گوشیش زنگ خورد رفت تو اتاق در رو هم بست🥲بنظرتون رل داره؟

ی بار با یه اکانت ناشناس بهش پیام دادم گفتم چخبر و..از زیر زبونش کشیدم ک کیو دوس داری فقط گفت اونی ک دوسش دارم فامیلمون نیست..

از طرفیم با اینکه خجالتیه ولی میاد پیش ما میشینه و خیلی با بابام و مامانم خوبه..منم وقتی وارد خونه شدم گفت سلام خوش اومدین..چون منم خجالت میکشم اصلا باهم صحبت نمیکنیم

بنظرتون چیکار کنم؟حالم یجوریه🥲

خدایا کاری کن همه باهم بخندیم😉همه باهم بخریم🛒🛍️همه باهم بپوشیم👒🤍باهم بگردیم،باهم پیشرفت کنیم💯🫂و کسی حسرت نخوره🫠خدایا یه حال خوب برای هممون❤️🇮🇷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قشنگمم🥲درکت میکنم منم باید از دور نگاش کنم تازه اوضاعمم بدتره😂💔

باز ما هرچند وقت میایم خونشون و در کل مامانامون خیلی باهم صمیمی ان ولی یجوری شدم وقتی این حرکتو زد🥲😂

خدایا کاری کن همه باهم بخندیم😉همه باهم بخریم🛒🛍️همه باهم بپوشیم👒🤍باهم بگردیم،باهم پیشرفت کنیم💯🫂و کسی حسرت نخوره🫠خدایا یه حال خوب برای هممون❤️🇮🇷

نکن این کارویهو بهت شک میکنه میفهمه که اون اکانت توعه زشته

ن اصلااااا ی صدم در صد هم شک نمیکنه ک من باشم

چون اسم اکانت اسم خودم نیست و شمارش مال یکی دیگس

باز ما هرچند وقت میایم خونشون و در کل مامانامون خیلی باهم صمیمی ان ولی یجوری شدم وقتی این حرکتو زد🥲 ...

نمیدونم نمیخوام امیدوارت کنم ولی شاید واقعا رل نداره؟ 

وضعتون جوری هست که بری اعتراف کنی؟ 

نمیدونم نمیخوام امیدوارت کنم ولی شاید واقعا رل نداره؟ وضعتون جوری هست که بری اعتراف کنی؟

نمیدونم والا 

ن ازش خجالت میکشم،بعدشم اگ من برم بهش بگم..اگ رل داشته باشه خیلی بد میشه چون هر وند روز میبینمشون

بچه مثبته یا نه

اره قیافش ک خیلی مثبت میزنه کلن طرز لباس پوشیدنش و حرف زدنش..

سعی کن باهاش راحت باشی حداقل بفهمی رل داره یا نه برو باهاش حرف بزن

اخه چطوری؟؟؟من خیلی خجالتیممممم 

خب شاید نداره شاید اصن تویی اونی که دوسش داره

پس چرا رفت تو اتاق صحبت کرد؟

چجوری مطمئن شم ک دوسم داره؟رو در رو نمیتونم مگر اینکه ناشناس بهش پیام بدم

اخه شاید دوستش بوده خببباره ناشناس بگو

چیبگم والا🥲

چطور بهش بگم؟چون قبلا بهش پیام دادم همش میگفت کی هستی و..ولی نمیخوام معرفی کنم