2777
2789
عنوان

خستع شدم از زندگی با شوهرم

587 بازدید | 49 پست

همش خانوادش رومون تسلط دارن پدرشوهرم هرروز میاد دم درمون میگه چیزی نمیخاین؟شوهرم درامدش کمع اما اگع ی نون پدرش بیاد بگیره برامون همونو میزنع تو سر من که خانواده من کردن خانواده تو نه

پدرشوهرم باوجودی که میدونه مادرشوهرم اخلاقای بسیار بدی داره اما هی مارو اجبار میکنه بریم خونشون

یا همش پدرشوهرم در حال زنگ زدن به خونمونه

خستم از این وابستگی زیاد شوهرم

تازه انتظار دارن سرکارم برم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر شوهرت مهربونه،فقط این ب ذهنم اومد

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

ولشون کن برای خودت زندگی کن خودتو عشقه ب خودت توجه کن من نمیدونم چند سالته اما من یه زن چهل ساله هستم که بیست ساله متاهلم نزار وقتی همسن من شدی بفهمی روزایی ک الان داره میگذره عمرته برات بقیه مهم نباشن

مشکل منم هست پدر شوهر خواهر شوهر برادر شوهر روانی شدم مثال بزنم رفتیم مسافرت اینا روزی خدا شاهده ده بار یا بیشتر زنگ میزدن اینقدر حرص زدم که از استرس زیاد کمردردی شدم که به خودم میپیچیدم هعی الآنم شوهرم تا پنج سرکاره وقتی میاد یا در حال صحبت با اونا یا پیام دادن خسته شدم سرد شدم همش میگه بیا کنارم بخواب حالم ازش بهم میخوره

با شوهرت صحبت کن

کاربریم ترکید دوباره اومدم 🏃🥹 نی نی یار ناراحت شدم راست حقیقتش ازت 🥴 اون لحظه که شکلات کاکائویی رو گاز میزنی هزاران بار تقدیم تو باد💕🥰🍩 فن پرو پا قرص شکلات نارگیلی با روکش کاکائو🥳

از دید پدر خودت بهش نگاه کن و بدون روزی نخاهد بود و شما دلت براش تنگ میشع عجیبه ولی روزی دلت برای اینروزا هم تنگ میشه برا اینکه تو اینده غصه امروز رو نخوری حساسیتتو کم کن کنایه های شوهرتم ب دل نگیر بخدا زندگی ارزش نداره فردا میشی یه زن با کلی بیماری