2777
2789
عنوان

چرا تهمت زن نما بودن میزنید

1650 بازدید | 101 پست

واقعا در تعجبم واسه کسایی که انقدر بیکارن که تایمشونو سر تهمت زدن به اینو اون و خاله زنک بازی میکنن

من کاربر مرد نیستم اگر تاپیک هامو خونده باشید میفهمید که مرد نیستم!

اوائل یه تاپیک زدم که بیاید عکسمو بزارم و عکسمو هم گذاشتم همراه با اسم اکم

خیلی کار اشتباهیه واقعا متاسفم

اتفاقا من طبق تجربیاتم به هرکسی که شک کنم دقیق مرد بودنش ثابت میشه😉😉😉

تاپیک جنجالی هم داشتین بودم یادمه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من توی تاپیکتون بودم نفهمیدم چرا بهتون گفتن زن نما! 

از طرز تایپ کردن هم مشخصه خانوم هستین 

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

چرا قفل کردی تاپیک قبلیتو؟!قرار بود عکس دستتو بفرستی😂😂

تاپیک نمیتونه اثباتی بر زنومرد بودن باشه

چه مردایی بودن که تاپیک حاملگی وزایمان داشتن

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

من توی تاپیکتون بودم نفهمیدم چرا بهتون گفتن زن نما! از طرز تایپ کردن هم مشخصه خانوم هستین

من که میگم درست گفتن اتفاقا😉

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چرا قفل کردی تاپیک قبلیتو؟!قرار بود عکس دستتو بفرستی😂😂تاپیک نمیتونه اثباتی بر زنومرد بودن باشهچه م ...

خب چرا یهو بهش گفتن آقا؟ 

اینو متوجه نمیشم

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

من که میگم درست گفتن اتفاقا😉

چرا عزیزم؟

خب چرا یهو بهش گفتن آقا؟ اینو متوجه نمیشم

یه کاربر دیگه شناساییش کرد نمیدونم چطوری،ولی تا بهش گفت عکس دستتو بفرست الکی گفت باشه الان میفرستم ولی تاپیکو قفل کرد

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

حتی شیردهی😅

از خانوما هم با جزئیات تر مینویسن کسی شک نکنه😁

یه کاربر دیگه شناساییش کرد نمیدونم چطوری،ولی تا بهش گفت عکس دستتو بفرست الکی گفت باشه الان میفرستم و ...

آها

خب استارتر عکس دستت رو بفرست وگرنه معلوم میشه آقا هستی، چون دلیل نداشته تاپیک رو قفل کنی