2777
2789
عنوان

چرا تهمت زن نما بودن میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 101 پست
یه کاربر دیگه شناساییش کرد نمیدونم چطوری،ولی تا بهش گفت عکس دستتو بفرست الکی گفت باشه الان میفرستم و ...

تاپیک بازه میفهمی!!

شناسایی جریانش چیه؟!!!

میخوای باور کنی میخوای باور نکن برام مهم نیست

عکس دستمو هم که توی تاپیک عکسم گذاشته بودم میگفتن به دستت میخوره 7 8 سالت باشه!

هرچیزی آدم بگه بازم پشتش یه مشت آدم احمق و گوه خور حرف در میارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا بعضی کاربرا بیکارن و بچه، یسری کاربرای مطرح افتادن دنبال فیک درآوردن نمیدونم ب چی میرسن. چ فرقی میکنه فیکی یا نه 

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

بابا زن مرد چ فرقی میکنه

خودتونم خوب میدونید اقایون نی نی سایت چرا عضون

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

چرا عزیزم؟

یک روز تاپیک زدن من همون جا شک کردم اتفاقا خانمها اینقدر زشت و بی پرده صحبت نمیکنن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

منم یکی ازکاربرا می‌دونم ک مرد زنماس هرتاپیکی ک مربوط به خانوماس محاله نباشه سوالای جنسی ام سوسکی ازشون می‌پرسه ولی چون شاید قضاوت کرده باشم اسم نمیارم. 

همه گفتن نه ، ولی من کردم ... 😎

یک روز تاپیک زدن من همون جا شک کردم اتفاقا خانمها اینقدر زشت و بی پرده صحبت نمیکنن

👍👍👍

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

تاپیک باااااازه!

استارتر اینو گفتی مطمئن شدم اقا هستی 

موقعی که اون کاربر گفت تاپیک رو قفل کردی رفتم چک کردم و قفل بود، الان باز کردی 

خجالت بکش

تاپیک بازه میفهمی!!شناسایی جریانش چیه؟!!!میخوای باور کنی میخوای باور نکن برام مهم نیستعکس دستمو هم ک ...

رفتی الان بازش کردی؟؟😂😂دیگه بیشترازین همش نزن مرتیکه،گاف دادی بدجووووررررر

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

2790
2778
2791
2779
2792