2777
2789
عنوان

چقد دیگه از بیژن مرتضوی بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4400 بازدید | 179 پست
چیز عجیبی نیست عاشق ترین مردها همینکارو میکننمن که دور از جون به همه گفتم اگر مردم فقط حواستون به دخ ...

عه دور از جون 

واقعا مردا وفا ندارن فقط به فکر خودشونن

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی من فکر میکنم مردها بیشتر منطقی تر برخورد میکنن و خودشون رو گول نمیزنن یا شرم جامعه رو ندارن من پ ...

پدر بزرگ من 4 بار ازدوتج کرد البته زنهاش میمردن

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

اینکه خودتو از جامعه جدا میکنی و فک میکنی خیلی عقل کلی واقعا عصبیم میکنه لطف کن از تاپیکم برو بیرون ...

شما حتما ایرادی میبینی تو طرز تفکرات که فک میکنی من تافته جدا بافته هستم وگرنه من چیزی که الان میبینم به اسم حرف مردم زندگی هارو سوزوندع رو گفتم و صد البته جواب اون خانوم دادم وقتی نمیتونی نظرات مخالف خودتو تحمل کنی رفتنت از این سایت به نفع همست عزیزم 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

وا بدبخت ازدواج کرده به قول خودتون ۱۷ ماه هم از فوت خانمش گذشته.  مگه خیانت کرده ؟ مگه قتل کرده ؟ 

همه حق زندگی دارن خب . 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
پدر بزرگ من 4 بار ازدوتج کرد البته زنهاش میمردن

مال منم 

کلا قدیمی های اطرافم خیلی زیاد مرگ همسر رو تجربه کردن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
وا بدبخت ازدواج کرده به قول خودتون ۱۷ ماه هم از فوت خانمش گذشته. مگه خیانت کرده ؟ مگه قتل کرده ؟ هم ...

مگه ما میگیم زن نگیره؟😐😐😐 بدبخت؟ کاش واقعا بدبخت بود بیشتر یه مرد هوله والا

بنیامین بهادریم زنشو از دست داد ازدواج مجددم کرد پس چرا اونو به فحش نمیکشن ؟ چرا به اون‌ چیزی نمیگن؟ 

طرف ادعای عاشقی میکرد تا پای یکی دیگه اومد وسط دیگه حتی اسم زنشم نمیاره از ستاره جان تبدیل شد به اون خدابیامرز تمام عکساشو حذف کرده 

یه جور میگی ۱۷ ماه انگار ۱۷ سال گذشته یه پرنده آدم از دست میده تا چند ماه میریزه به هم چه برسه انسانی که ادعای عشقی باهاش داشته باشی😑😑😑

وای من اصا نمیشناختمشونالان رفتم سرچ زدم ستاره رو دیدم قلبم شکست حقیقتش🥲چطوری این احمقو انقد دوسش د ...

خاک تو سرش بابا ستاره آدمش کرد تیپ و قیافشو درست کرد حالا آدم شده 😑 امروز یه متن میخوندم که همون مهشید میدونه که رُس ابی رو کشیده🤣🤣🤣🤣

مگه ما میگیم زن نگیره؟😐😐😐 بدبخت؟ کاش واقعا بدبخت بود بیشتر یه مرد هوله والابنیامین بهادریم زنشو ا ...

چقدر خوب گفتی دقیقا همینه 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

2790
2778
2791
2779
2792