2777
2789
عنوان

چقد دیگه از بیژن مرتضوی بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4401 بازدید | 179 پست
اصلا سر هرکسی باشه مگه لعنتیا شرایط زندگی اون بنده خدارو میدونین انقد راحت دهن باز میکنین البته ما م ...

حرفتون قبول. 

ولی یه چیزی رو بگم بند آخر گفتین نباید تا با کفش کسی راه نرفتی قضاوت کنی ولی بند اول گفتین کسی که 30 سال زن نگرفته بره دکتر 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کفن بعد ۲سال هنو خیسه! من هم ب زن هم ب مرد حق میدم بعد سال گرد ازدواج کنه...همسر شهید حججی سر شوهرش ...

من که به زن حججی نمیگم آفرین حیف نمیتونم کامل وا کنم خطر تعلیق شدنم در کمینه😔😂

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

نمیدونم آخه یه آشنای ما یه ماه نشده خانومش فوت کرده به مدت میبینیش اصلا متوجه نمیشی حالا ظاهرا ولی ف ...

این فکرو میکنم که توی خانواده‌ش جا افتاده که مردا وفایی ندارن 

مردا بی احساسن مردا نیاز جنسی شون نمیتونن کنترل کنن مردا بچه ان مردا رو باید تر و خشک کرد 

بله من این فکرو میکنم 😊 اینا رو از خوده زنا میشنون و از کودکی بد تربیت میشن 

حرفتون قبول. ولی یه چیزی رو بگم بند آخر گفتین نباید تا با کفش کسی راه نرفتی قضاوت کنی ولی بند اول گف ...

با دقت بیشتری بخونین ذکر کردم این مورد رو دستاورد میبینیم و میگیم مرد خوبیه یعنی فاکتور های مناسبی برای تعیین خوب و بد بودن آدما انتخاب نکردیم درحالی که هیچ جای دنیا این مورد رو دستاورد نمیبینن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
آره بگرد تو تاپیکام بگرد شاید چیزی پیدا کردی برای منم تاپیک زدی

خوددرگیری داری خوب میشی ایشالا

برو بیرون دیگه چه نرویی هستی تو😂😂😂

من که به زن حججی نمیگم آفرین حیف نمیتونم کامل وا کنم خطر تعلیق شدنم در کمینه😔😂

والا تو دین و اسلام و منطق و وجدان و...همه اجازه دادن ک بعد سالگرد دیگ برین پی زندگیتون جالبه ک شما هیچکدوم رو قبول ندارین 

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
اره ولی زنها عاطفی ترن سخت تر فراموش میکنن مردا زودتر فراموش میکنن

ولی من فکر میکنم مردها بیشتر منطقی تر برخورد میکنن و خودشون رو گول نمیزنن یا شرم جامعه رو ندارن 

من پدربزرگم 2 بار تجربه مرگ همسر رو داشته بعد با مادر بزرگم ازدواج کرده، پدرم  تعریف میکنه که همیشه می‌گفته دردی بدتر از خونه خرابی (یه اصطلاح واسه مرگ همسر) نیست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
این فکرو میکنم که توی خانواده‌ش جا افتاده که مردا وفایی ندارن مردا بی احساسن مردا نیاز جنسی شون نمیت ...

نظراتو بخون فقطططط😂😂 اکثرا زنا میگن عب نداره اوکیه چیزی نیس چیه مگه 

بعد میگن مردا چرا اینطوری شدن 🗿🗿🗿

با دقت بیشتری بخونین ذکر کردم این مورد رو دستاورد میبینیم و میگیم مرد خوبیه یعنی فاکتور های مناسبی ب ...

خوب اینم قضاوت هست 

خوددرگیری داری خوب میشی ایشالابرو بیرون دیگه چه نرویی هستی تو😂😂😂

فقط جواب کامنتامو دادم و تشویقت کردم وگرنه تو تاپیکت نخوابیدم و تجسس نکردم تو تاپیکای قبلیت

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
خوب اینم قضاوت هست

شما هم جهت‌دار حرف می‌زنین متاسفانه وگرنه حرف من قضاوت تلقی نمیشه گفتم بازم میگم زن گرفتن یا نگرفتن کسی یا شوهر کردن یا نکردن کسی فاکتور مناسبی برای تعیین خوب و بد بودن یا متعهد و خراب بودن طرف نیست 

من فقط اینو موندم اون زن جدیده با خودش نمیگه یعنی اینکه تونسته به صدم ثانیه قبلی رو فراپوش کنه منم ...

وای منم همش به این فکر میکنمممم 

بعد آخه مگه شرایط آشنایی کشکه اینا صد در صد خیلی وقته با همن که الان علنی کردن

چقدم زنش وایب منفیه 😑😑😑

شما هم جهت‌دار حرف می‌زنین متاسفانه وگرنه حرف من قضاوت تلقی نمیشه گفتم بازم میگم زن گرفتن یا نگرفتن ...

هیچ جهت دار حرف نزدم یبار دیگه متن خودت رو بخون 

گفتی کسی با این ویژگی برع دکتر منم گفتم اینم قضاوت هست 

2790
2778
2791
2779
2792