2777
2789
عنوان

چقد دیگه از بیژن مرتضوی بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4401 بازدید | 179 پست
ببینید من موافق ری اکشن استارتر نیستم واقعا داره زیاده روی میکنه ولی در رابطه با دستاوردی که گفتی ا ...

راستشو بخواین من طبق تفکرات و محیط تربیتی خودم نظر دادم و به نظرم این چیزا واقعا به هیچ کسی جز خود طرف ربطی نداره زندگی هم فیلم عاشقانه نیست وقتی یه عزیزی رو از دست دادی خود اون شخص هم فکر نکنم راضی باشه که زندگیتو تعطیل کنی چرا چون به اون شخص وفاداری این آقا هم گویا طبق گفته خود استارتر ۱۷ماه از تایم فوت خانومشون گذشته و به نظر من تایم کمی نیست برای جمع و جور کردن احساسات عاطفیمون ،یه سری چیزا باید تو ایران تغییر کنن عزیزم واقعا دارن به زندگی خیلی ها لطمه وارد می‌کنه فرهنگ اشتباهمون من شخصی میشناسم تو دوران عقدشون یه هفته قبل عروسیشون همسرشونو از دست دادن و با اینکه دختر جوانی هستن و مطمینا لایق یه زندگی خوب ولی طبق گفته خودش خواستکارای خوبشو فقط به خاطر ترس  قضاوتای مردم رد می‌کنه مردم کیه به نظر شما؟استارترای همین تاپیکا تو همه امور زندگی مردم نمیشه نظر داد 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو هم عین همون آقا تاپیک زدی ریختی کف مجازی منم دوست داشتم اون کامنت و برات بزارم یادم نبود ادمایی ک ...

عزیزم یه بار هم به مدل پاسخگویی خودتون نگاه کنین تو کامنتی که پاسخ منو دادین وقتی تاپیک میزنین و توانایی تحمل نظرات مخالفتونو ندارین اصلا چرا تو به قول خودتون کف مجازی عنوان میکنین؟اگه اینجا محیط تبادل نظر نیست و علت و معلول رو قرار نیست جویا باشیم دیگه برای تایید گرفتن چرا تاپیک میزنیم؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
راستشو بخواین من طبق تفکرات و محیط تربیتی خودم نظر دادم و به نظرم این چیزا واقعا به هیچ کسی جز خود ط ...

من راجب ادمای خاص صحبت کردم نه اشخاص معمولی

و اینکه فیلمارو از روی زندگی ادما میسازن

میشه برای رسیدن به آرزو و حاجت دیرینم دعا کنی خیلی محتاجم به دعا خیلی ...🕯🕯🕯نمیدانم شاید تا ابد به یادت ماندم 🌻🌱

عزیزم یه بار هم به مدل پاسخگویی خودتون نگاه کنین تو کامنتی که پاسخ منو دادین وقتی تاپیک میزنین و توا ...

عزیز من شما اومدی میگی تو کار مردم نشده فضولی نکنیم  انتظار داری به این کامنتت چه واکنشی نشون بدم؟

کلی تاپیک زده میشه اینجا از زندگی مادرشوهر گرفته تا بیاید ببنید فلانی از من خوشگل تره یا نه اینا فضولی و سرک کشیدن تو زندگی نیس من از یه فرد مشهور تاپیک بزنم فضولیه؟

طرف یه فرد مشهوره تو کل چنلا دارن حرف میزنن وقتی زندگیش کف مجازیه وقتی خود طرف میاد میگه آره من مجدد ازدواج کردم چه فضولی؟ رفتم تو خونه طرف آمار درآوردم مگه😑😑

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

من راجب ادمای خاص صحبت کردم نه اشخاص معمولیو اینکه فیلمارو از روی زندگی ادما میسازن

منم فقط راجع به فرهنگ اشتباه ایران حرف زدم و چیزی که باعث سوختن زندگی خیلی از آدما میشه رو ذکر کردم 

راستشو بخواین من طبق تفکرات و محیط تربیتی خودم نظر دادم و به نظرم این چیزا واقعا به هیچ کسی جز خود ط ...

اینکه خودتو از جامعه جدا میکنی و فک میکنی خیلی عقل کلی واقعا عصبیم میکنه 

لطف کن از تاپیکم برو بیرون چون ادامه بدی شده به بهای تعلیق شدنم جوری جوابتو میدم که باید میدادم

خدای قضاوتی تو قشنگ اصلا منو نمیشناسیییی تو زندگی واقعیم چطوری میتونی بگی همین مردم مثل استارتر تو زندگی بقیه دخالت میکنن

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

عزیز من شما اومدی میگی تو کار مردم نشده فضولی نکنیم انتظار داری به این کامنتت چه واکنشی نشون بدم؟کل ...

عزیزم این فرهنگ ایران اشتباههههههههههه من نمی‌دونم تو کشورهای دیگه هم انقد حساسیت هست یا نه برامم مهم نیست ولی دارم تو این مملکتی زندگی میکنم که خیلی از خانما و اغلب آقایون از ترس حرف مردم زندگی رو به روی خودشون تعطیل میکنن 

یه مورد دیگه ای هم یادم افتاد از آشنایان که همسرشون وقتی بچشون نوزاد بوده فوت کردن خانم هم بعد اینکه پسرشون رفته دانشگاه پارسال ازدواج کردن حتی از طرف خانواده خودش هم طرد شد اون خانوم چرا؟چون تصمیم گرفته زندگی جدیدی آغاز کنه با کسب که دوسش داشته واقعا تنها حرف خانوادش این بود که مردم چی میگن الان وقتی پسر بزرگ داری ازدواج می‌کنی با اینکه ایشون ۱۸ ۱۹سال از زمان فوت همسر قبلیشون می‌گذشت تو همین سایت هم موردهای اینچنینی کم نیست 

2790
2778
2791
2779
2792