2777
2789
عنوان

دو خواب تکراری که مدام میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 20 پست

اوليم شيطان خيلي ميخاد گمراهت كنه ولي به خاطر ذكري كه ميگي در اماني تو بيداريا 

ذكرت رو ادامه بده اون باعث ميشه گمراه نشس

عدم امنیت یعنی: توی یه توالت باشی که فاصله سنگ توالتش تا در، بیش از ۱ متر باشه، درش قفل نداشته باشه، و رو به بیرون باز بشه، همش باید نیم خیز و آماده، مثل خط شروع دوی سرعت حالت بگیری!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دومین خوابی که خیلی تکراری میبینمش اینه که یه حیوان درنده دنبالم میکنه, یا مثلا پشت در هستم میخواد د ...

آه... دلم برات سوخت . این خوابااا چیه.. حتما خسته تر از وقتی که خوابیدی بیدار میشی. اینم خیلی هیجانی و ترسناکه. حتما Meditate  کن . شرمنده فارسیشو نمیدونم چی میشه

عزيزم صدقه بده و ذكر بگو 

منم مثل شما خواب ميبينم و بسم الله الرحمن الرحيم وصلوات و آيت الكرسي ميخونم تو خواب ، من خودم هر وقت خواب شيطان يا جن ديدم بعدش با شوهرم دعوام شده نميدونم حكمتش چيه ؟! 

جديدا هر وقت خوابشو ببينم صدقه حتما ميدم 

خدايا شكرت 🌹💖 

گلم تابير كردم خواب هاتو بخون 

التماس دعا 

فقط اين ذكره كه باعث نجاتت شده مداومت كن به گفتنش

عدم امنیت یعنی: توی یه توالت باشی که فاصله سنگ توالتش تا در، بیش از ۱ متر باشه، درش قفل نداشته باشه، و رو به بیرون باز بشه، همش باید نیم خیز و آماده، مثل خط شروع دوی سرعت حالت بگیری!

خودت فکر میکنی علتش چی باشه?? حیوون درنده و شیطون میتونه نشونه دشمنی باشه سعی داره بهت اسیب بزنه۰ یا اگه خودت تو بیداری مدام به این قضیه فکر میکنی ناخوداگاهت درگیرش میشه۰ 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!