2777
2789
عنوان

دو خواب تکراری که مدام میبینم

721 بازدید | 20 پست

بچه ها من خیلی خواب شیطان میبینم. حداقل دو هفته یه بار, چیزی که توی خوابام مشترکه اینه که شیطان ازم میخواد برم سمتش و من ذکر میخونم و شیطان ازم دور میشه, ولی با اینکه ازم دور میشه یه انرژی منفی و تاریک میفرسته سمتم و میخواد خفم کنه بمیرم و اون لحظه که داره خفم میکنه بهم دستور میده ازش اطاعت کنم و من با تمام وجودم ذکر میگم و ازم دور میشه. تا حالا توی تمام خوابام تونستم از خودم دورش کنم. ولی بیدار که میشم میبینم سرتا پا عرق کردم و خیلی وحشت میکنم. نمیدونم چرا انقد خواب شیطانو میبینم. 

در ضمن توی خواب هرچقدر سعی میکنم جمله اعوذ بالله من الشیطان الرجیم رو بگم اصلا زبونم باز نمیشه به گفتنش, ولی ذکری که همیشه ورد زبونم هست رو توی خوابهام میتونم بگم, و فقط با اون ذکر میتونم شیطانو از خودم دور کنم. 

شما هم همچین خوابایی میبینید؟؟

ما را دفن کردند, نمی دانستند که ما بذر بودیم..

دومین خوابی که خیلی تکراری میبینمش اینه که یه حیوان درنده دنبالم میکنه, یا مثلا پشت در هستم میخواد درو باز کنه و من به سختی درو نگه داشتم, شیر و پلنگ و خرس و سگ و گرگ یا هرچی.. توی این خوابام هم تا امروز همیشه از دستشون فرار کردم و نتونستن منو بگیرن. نمیدونم این دوتا خواب چه معنی داره که مدام میبینم 

ما را دفن کردند, نمی دانستند که ما بذر بودیم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم داره اگاهت ميكنه از چي خدا عالم است

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
دومین خوابی که خیلی تکراری میبینمش اینه که یه حیوان درنده دنبالم میکنه, یا مثلا پشت در هستم میخواد د ...

اینو فک کنم یبار از یکیشون بشدت ترسیدی و الان تو روحیت تاثیر گذاشته

دومي تعبيرش داشتن دشمن خطرناكه كه تاحالا نتونسته زهرشو بهت بريزه

عدم امنیت یعنی: توی یه توالت باشی که فاصله سنگ توالتش تا در، بیش از ۱ متر باشه، درش قفل نداشته باشه، و رو به بیرون باز بشه، همش باید نیم خیز و آماده، مثل خط شروع دوی سرعت حالت بگیری!

حتما خیلی به این موضوع فکر میکنی. خیلی عجیبه. خواب در واقع آیینه افکار ناخودآگاه ماست. شما در درونت ترس داری که از شیطان گول بخوری.. و اینکه نتونی به موقع ذکری که براش این موقعیت معروفه رو بگی. شبا قبل از خواب این موضوع و از ذهنت بیرون کن و با تمرکز ( مثل تمرکزهای یوگا ) و افکار مثبت به خواب رو

تو یه کاغذ بنویس اعوذ بالله من الشیطان رجیم. بذار تو یه گردن آویزی چیزی. شب موقع خواب ببند به خودت.

قبل از خواب ایت الکرسی بخون. اعوذ بالله بگو.

سعی کن پاک با غسل باشی.

شب غذای سنگین نخور.فاصله شام و خواب شبت حد اقل دو سه ساعت باشه.

خوش به حال اونی که خواسته اش با تقدیرش هماهنگ باشه.