2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب ما چه؟؟؟ ۷۰ سالشه پس بره بمیره!

اولا ک من فک کردم ستاره رو داشته دوباره زن گرفته 

الان فهمیدم ستاره فوت کرده 

دوما شما یکم یاد بگیر وقتی میخای ریپ بزنی رو کامنت ی نفر درست صحبت کنی 

من جواب اسی رو دادم تو چرا پریدی ب خودت 

حالا خوبه فوت کردهاگه زنده بود ، میگفتیم برا این که عروس خانوم ناراحت نشه ، پاک کردهولی علت اینکه عک ...

شاید گوشیشو زن جدید بر داشته پاک کرده

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

خانما آخر ویدا فوت شد یا الکی بود

اره بنده خدا من از یه تهرانی پرسیدم گفتن راسته

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

ایشون روند طبیعی و یک زندگی سالم رو دارن ادامه میدن مشکلش کجاست 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
والا مرد همیشه بی وفاستاون زنان که پای عشقشون می‌مانند

همه شون بخاطر وفاداری نیست

فرهنگ ما غلطه

چند تا از زنای اطراف مون که شوهرشون فوت کردن ، دوست داشتن ازدواج کنن ، ولی کسی خواستگاری شون نرفت 🙁

حتی یکی شون هم خونه داشت ، هم شغل فرهنگی ، هم حقوق بیمه ی همسر مرحومش ، هم یه خونه ی اضافه داده بود دست مستاجر

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

در این مورد تاپیک زدم

یعنی نشستم واسه ستاره زن قبلیش انقدر گریه کردم

دختر مهربون فرشته نازنین فرشته عاشق

دختره بی شعور الان در مقابل ستاره خدا بیامرز کاهویی بیش نیست

لیاقتش همینا ان

تازه سری به سری جوون ترم میگیره

برو تو پیج ستاره سعیدی نگاه کن

چقدر عشق ورزیده به شوهرش  ، حالا تا شوهر بی وفاش ازدواج کرد همه هایلایتا و نشانه هاشو پاک کرد

خاک تو سرت بدبخت بی چاره

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

شاید گوشیشو زن جدید بر داشته پاک کرده

😂😂

آخه عکسای یه فوت شده ، چه مشکلی براش داشته

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻