2777
2789

عقدی هستم و به تازگیا مچشو گرفتم اعتیاد داره و تریاک و شیره و قرص متادون استفاده میکرده.. تا اینکه همه چیز  رو بهم گفت و منم بهش کمک کردم کنار خودم ترک کنه الان ۱۵ روز میگذره.. اما به شدت بی عاطفه و بی احساس شده خیلی سرد شده مشکل جنسی پیدا کرده و هیچ میل و شوق و دوس داشتنی و توجهی ازش نمیبینم.. حال روحیم داغون شده .. چیکار کنم شما جای من بودید چیکار میکردید بین دوراهی قرار گرفتم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسانی که ترک میکنن تا ۶ ماه نباید رابطه ی جنسی داشته باشن و‌طول میکشه تا تبدیل به یک فرد عادی بشن

بیشتر افراد بعده ترک دچاره افسردگی خفیف میشن

اونم افسزدگی خفیف داره ، اگه اذیتش کزد باید بره پیش روانپزشک و‌دارو بخوره 

کمک کردن برای ترک یک فرد معتاد پروسه ی زمان بری هست و صبر و‌حوصله ی زیاد لازمه

درخواست دوستی قبول نمیکنم
عقدی جداشووگرنه ده سال دیگه با دوتا بچه پشیمونی چرا جدا نشدیخانوادت میدونن؟؟؟؟

اخه خیلی دوسش دارم اما دیگه دلسرد شدم

من باهاش خیلی عاشقی گذروندم خیلی گرم بود خیلی خوب و با احساس بود نگو زمانی بود ک میکشیده و گرم میشده و حالا خیلی برام اذیت کننده هست این وضعیتش نمیدونم درست میشه یا ن اما حالم بد داغونه.. قبلش بهش قول دادم ک وضعیتت اگه بهم گفتی کنارت میمونم و کمکت میدم حالا ک این وضعیت ها میبینم داغون شدم  احساس تنهایی میکنم

کسانی که ترک میکنن تا ۶ ماه نباید رابطه ی جنسی داشته باشن و‌طول میکشه تا تبدیل به یک فرد عادی بشنبیش ...

وای من حالم خیلی داغونه فقط نمیدونم چطور درکش کنم نمیدونم خیلی حالم بد هس اصلا نمیتونم بهش روحیه بدم چون حال خودم نابوده.. خودشم ک سرد مزاج انقد شده ک دیگه فاصله ازم میگیره و حرف باهام نمیزنه احساس میکنم هیچکس ندارم

اخه خیلی دوسش دارم اما دیگه دلسرد شدممن باهاش خیلی عاشقی گذروندم خیلی گرم بود خیلی خوب و با احساس بو ...

هنوز دختری؟یا رابطه داشتید؟

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

اخه خیلی دوسش دارم اما دیگه دلسرد شدممن باهاش خیلی عاشقی گذروندم خیلی گرم بود خیلی خوب و با احساس بو ...

گرم بودنش ربطی به مصرف مواد نداشته  ، چون مواد معمولا ادم رو بی احساس میکنه 

اون دیگه چقدر شمارو دوست داشته که با وجود اعتیادش با شما خیلی گرم‌بوده

درخواست دوستی قبول نمیکنم
دخترم.. رابطه خیلی کم اخه بینمون خیلی سردهمیتونم بگم از دختر هم دختر ترم

خودتو دختر نگه دار چون اگر زندگیتون نشه میتونی شناسنامت رو عوض کنی پس جوونیتو به اتیش نکش حواستو خوب جمع کن

اگر خیلی عاشقشی چندوقت صبوری کن ببین ترک میکنه یا نه البته اینم بگم احتمال اینکه دوباره بره سمت مواد هست اینو بدون

ولی تا کامل ترک نکرده اصلا عروسی نگیر و نرو زیر یه سقف باهاش

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘