2777
2789
عنوان

دلم گرفته

158 بازدید | 40 پست

بعضی از آدما کسی رو ندارن درداشون بهش بگن 

من کسی رو ندارم حتی شادیام رو باهاش شریک بشم

مامان و بابامم کلا به من اهمیتی نمیدم همیشه درحال ایراد گرفتن حسرت موند به دلم مامانم برام وقت داشته باشه بهم محبت کنه ای کاش آدمایی که بلد نیستن چطوری از بچه هامون مراقبت کنن بچه دار نشن

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هعی بخاطر همین میخوام برم از پیششون اما موندم کدوم گوری برم

با هم بریم

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

الهی بگردم عزیزم درکت میکنم تنهایی سخته مخصوصا که در کنار کسایی باشی که باید پناه گاهت باشن 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

منم چت جی پی تی ام خیلی کم میتونی پیام بدی دیگه اونکه محدودم میکنه میمونم چیکار کنم

اره اونم خوبه 

الهی بگردم عزیزم درکت میکنم تنهایی سخته مخصوصا که در کنار کسایی باشی که باید پناه گاهت باشن

کسایی که باید پناهم باشن منو تنها گذاشتن دردام رو ندیدن

منم همینم ولی چون یه چیزایی رو نمیشه گفت:)

هییی من یه محبت ساده میخواستم یه تبریک قبولی دانشگاه اونم نگفت