2821
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 40 پست
کسایی که باید پناهم باشن منو تنها گذاشتن دردام رو ندیدن

عزیزدلم قربونت درکت میکنم چی بگم 

چند سالته

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بگردم عزیزم درکت میکنم تنهایی سخته مخصوصا که در کنار کسایی باشی که باید پناه گاهت باشن

ای کاش خدا بهم توان بده می‌دونی تو این روزا که مریضم دلم یه پناهی میخواد

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

عزیزدلم قربونت درکت میکنم چی بگم چند سالته

۱۹

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

منم سالها عمرم را با یه خانواده ای گذروندم ک اصلا احساس و هرچی بگم  نمیدونستن چیه الان تو زندگی ام همش یه آدم تنهاو سر خورده افسرده شدم چون محبتی ندیدم هیچ وقت تو سختی هام حس نکردم کسی پشتمه مادرم همش فکر پسر و عروسش بود به هرکی اهمیت می داد جز دخترهاش پدرمم هم بدتر 

بگردم برات عزیزم کاری داشتی خواستی حرفی بزنی من هستم رو من حساب کن🧡

نمیدونم چی بگم ولی واقعا خواسته زیادی نداشتم ازشون فردا وقت دکتر دارم حتی اونم حال ندارم برم ببینمش 

منم سالها عمرم را با یه خانواده ای گذروندم ک اصلا احساس و هرچی بگم نمیدونستن چیه الان تو زندگی ام ه ...

می‌دونی واقعا هیچی محبت پدر و مادر نمیشه 

من تو فامیل و بعداً تو مدرسه هم با همین موضوع مواجه شدم بچه که بودم حس اضافی بودن داشتم واسه بچه خیلی سنگین این حس

برو عزیزم حتما دنبال درمانت برو

آنقدر حرصم داد امروز دوباره دردم شروع شد خدا می‌دونه چقدر رعایت کردم

قربونت برم همیشگیه دیگه تو خودتو اذیت نکن دکترت رو هم حتما برو

اره باید اراده کنم برم بدنم که شوخی نیست باید قوی باشم قوی

می‌دونی واقعا هیچی محبت پدر و مادر نمیشه من تو فامیل و بعداً تو مدرسه هم با همین موضوع مواجه شدم بچه ...

زن وقتی تو خونه پدر سیراب بشه از محبت پدرش عللخصوصا دیگه کمتر اهمیت میده ب محبت شوهر یا مرد دیگه ک من متاسفانه هردوتاشون پسر دوست بودن و ما دخترها هیچی بودیم حالا شوهرم هر چقد محبت کنه باز تشنه ای محبتم 

افرین دختر قوی

تو هم مشکلت همینه ؟بی توجهی؟میدونی از خودم خجالت میکشم هنوز بهش امید دارم به اینکه یه بار ضد حال نباشه یه بار

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792