2821
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 40 پست
زن وقتی تو خونه پدر سیراب بشه از محبت پدرش عللخصوصا دیگه کمتر اهمیت میده ب محبت شوهر یا مرد دیگه ک م ...

اره دقیقا اون محبت چیزه دیگه ای تو دبیرستان که بودم خیلی توجه بهم میشد برعکس خونه و اوایل مدرسه ولی جبران نشد هنوزم تو قلبم دلم میخواد بهم توجه بشه معتادشم

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی تموم شد:)💔

ای بابا خواهر می‌دونم خیلی سخته ایشالا خدا بهترشو بهت بده 

چرا جدا شدید البته اگه دوستداری بگو 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

ای کاش خدا بهم توان بده می‌دونی تو این روزا که مریضم دلم یه پناهی میخواد

دوستی کسی نداری؟ 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

۱۹

الهی بگردم جای خواهر کوچیک منم سنتم کمه عزیزم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

دوستی کسی نداری؟

چرا دارم ولی اونم مناسب درددل نیست چه کنم خواهر جز صبر و صبر

:) کاش برگرده عزیزم خودم اشتباه کردم

ای بابا مگه چی شد ؟

چرا دارم ولی اونم مناسب درددل نیست چه کنم خواهر جز صبر و صبر

اینجا دردل کن عزیزم کسی کسی رو نمیشناسه

یا سعی کن مثلا فکر کن داری به کسی نامه مینویسی

مثلا انگار به دوستت یا خودت یا خدا

مینویسی آخرشم پاره کن بریز دور یا بسوزون

اینجا دردل کن عزیزم کسی کسی رو نمیشناسهیا سعی کن مثلا فکر کن داری به کسی نامه مینویسیمثلا انگار به د ...

باشه ممنون گلم بهترین راه واقعا همینه