2789
عنوان

بچه م؟

204 بازدید | 15 پست

من 24 سالمه با این لنگای درازم،

در زدن باز کردم یه خانومه بود انگار از اینا که میان دم در بیمه و این چیزا می فروشن

گفت مامانت هست؟ :|

منم گفتم نه، گذاشت رفت.

بعد خیر سرم می خوام ازدواجم بکنم من

چرا مثلا یه درصد با خودش فکر نکرد من خودم اینجا صاحبخونه م؟

پس فردا ازدواج کنم همه باز اینجوری نگام کنن که مامانت کو، چی میشه؟

بعد تعجبم از اینه که انقد 76-77-79 ای حتی، ازدواج می کنن

یعنی اونا خانوم به نظر میان، من نه؟ فرق من چیه؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فرقت همون لنگای درازت گلم😂😂😂😂

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
منم مث تو خیلی بیبی فیسم وقتی میرم مغازه چیزی بگیرم همه بهم میگن عموجان عموجان 😂😂

بیبی فیسم نیستم واقعا. یه قیافه خیلی معمولی دارم. نمی دونم چرا اینطور به نظر میام

اینکه خیلی پارادوکسیکال میشه. کوتوله ها بزرگتر به نظر میان؟ نه بابا

کوتوله چیه خواهر اندامی

شما هم خودت خوبی هاااا فقط بقول خودت لنگات درازه😂😂

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
کوتوله چیه خواهر اندامی شما هم خودت خوبی هاااا فقط بقول خودت لنگات درازه😂😂

اندامی یعنی چی؟

طبیعتا نباید هر کی درازتره، سنش بیشتر به نظر بیاد؟ طبق اصل رشد و نمو؟

اندامی یعنی چی؟ طبیعتا نباید هر کی درازتره، سنش بیشتر به نظر بیاد؟ طبق اصل رشد و نمو؟

دارم شوخی میکنم باهات عزیزم😊😊

من از کجا بدونم چرا بچه فرضت میکنن

شاید چهره ات بچه گانه ست

بیبی فیسم نیستم واقعا. یه قیافه خیلی معمولی دارم. نمی دونم چرا اینطور به نظر میام

فیلی جان، من عکس شما رو دیدم...
از وقتی خواننده خاموش بودم همیشه دنبالتون می کردم...
به نظر من شما خیلی خیلی زیبایی و جذاب.....
و خیلی شخصیت محکم و پر تلاشی دارین....وجود دخترهایی مثل شما همیشه باعث میشه من به جنسیت خودم افتخار کنم...