2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا سوال منم از اول بارداری همینه ولی به نظرم مثلا ۲۰ هفته و چهار روز یعنی هفته ۲۰ تموم شده و چهار روز از هفته ۲۱ گذشته پس باید مطالب هفته ۲۱ رو خوند

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

واقعا نميدونم چرا نميتونم از پس قضيه به اين سادگي بربيام و برام گيج كننده شده  

سري قبل كه رفته بودم پيش دكترم از ماماش پرسيدم اما اونم يه جورايي سردرگم جوابمو داد...

آخه پگاه جان مگه 10 هفته و 3 روز معنيش اين نيست كه 10 هفته تموم شده؟ ما مطمئني بايد مطالب مربوط به 1 ...

نه نمیگم باید اونو خوند. میگم مثلا تو ده هفته زده ۶ سانت. یعنی نینیت الان ۶ سانت شده . یازده هفته زده ۷ سانت یعنی قراره بشه ۷ سانت.

فک کنم بد میگم متوجه نمیشی.

من خودم هر هفته دوتاشو میخونم هم وضعیت الانشو بدونم هم بدونم میخواد چه تغییراتی بکنه. هرکدومو دو سه بار میخونم 😆یادم‌میره خوب

مطمئنی ولی ده هفته اش تموم نشده که؟؟

چرا دیگه ده هفته تموم شده داره یازده هفته رو پر میکنه.

مثلا وقتی به میگی به بچه یکسال و نیمشه یعنی یکسالش شده داره میشه دو سالش

چرا دیگه ده هفته تموم شده داره یازده هفته رو پر میکنه. مثلا وقتی به میگی به بچه یکسال و نیمشه یعنی ...

من امروز شده هفته یازدهم یعنی وارد دوازدهم شدم؟؟

در دلم بنشسته ای بیرون میا ❤