2777
2789
عنوان

رژیم کتوژنیکک

2497 بازدید | 32 پست

سلام دوستان

من قبلا رژیم دکتر کرمانی 

پنج دو

کالری شماری کرفس

خام گیاهخواری 

و شیر رو امتحان کردم

با همشونم کم کردم لاغر لاغر

ولی دیگه به جایی رسیدم که گرسنگی میکشیدم

الان با ایین آشنا شدم رژیم پروتین و چربی اولش ترید داشتم چون شنیدهبودم صفرا زود پر میشه یا مشکلات دیگه بغد کلی تحقیق کردم تو اینستا چند تا پیج بودن خیلی علمی برام توضیح دادن خارجی و داخلی و فهمیدم این رژیم مخصوص کسانی هست که مشکلات هورمونی دارن بیشتر خانمهایی که مثل من تنبلی تخمدان دارن و راحت با چند وعده غذای خوب چند کیلو اضافه میکنن

الان چند وقته البته زیر نظر مربی شروع کردم و تقریبا اصولش هم برام روشن شده

واقعا پیشنهاد میکنم برای کسایی که توان گرسنگی کشیدن ندارن

البته رژیم محدودی هست ولی همونم ه میخوریم حداقل محدودیت نداره و سیر میشیم اولش سخته سردرد بدن درد انفولانزای کتویی و چیزای دیگه ولی بعد دو هفته اوکی میشیم و خیلی خوبه که تغییر سایز خیلی خیلی مشهوده و ادم تعجب میکنه علتش هم اینه که این رژیم بدن رو تبدیل به ماشین چربی سوزی میکنه

به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه در مورد رژیمش توضیح بدی یا مطلبی بذاری ؟

عزیزم رژیمش تو نت هست مفصل ولی کلا من فقط دارم پروتین با چربی زیاد میخورم

مثلا صبح نیمرو سرخ شده تو کره محلی چرب

ظهر رون مرغ سرخ شده تو روغن زیتون یا کره محلی

شب گوشت بازم سرخ شده 

کلا شصت درصد باید چربی باشه البته غیر کارخونه ای

بقیشم پروتین

کربو هیدرات خیلی کم

در حد ده گرم

میوه ممنوع 

البته انواع توت آزاده

نون و برنج و سیب زمینی و اینا ممنوعه شکر ممنوع لبنیات ممنوع مگه خامه یا ماست پر چرب اونم دو بار در هفته 

خامه پر چرب روزی یک قاشق با قهوه میخورم

توی دو هفته نزدیک هفت کیلو کم کردم و لی سایزم خیلی بیشتر کم شده شکمم پهلوهام

واقعا عجیبه

با آدمایی آشنا شدم بیشتر از سه ساله تو این رژیمن و آزمایش هم مرتب میدن و هیچ مشکلی ندارن

اصلا پیشنهاد نمیکنم کسی بدون مربی شروع بکنه چون خیلی نکته داره

رژیم گرونیه فقط گوشت مرغ ماهی مورد بدی هم که داره میوه نداره

درسته ولی بعدش آدم انقدر سیر میشه که روزی یه وعده میخوره

الان بچه هایی که سابقه زیادی دران فقط شام میخورن من هنوز به اون مرحله نرسیدم

مربیشو از کجا باید پیدا کنیم

من از اینستا پیدا کردم البته جدیدا چند تا پیج هست که راهنمایی میکنن رایگان کانال هم دارن خیلی خوبه اطلاعاتشون

اسم پیجش کتوزیست هست به انگلیسی بزن

عزیزم رژیمش تو نت هست مفصل ولی کلا من فقط دارم پروتین با چربی زیاد میخورم مثلا صبح نیمرو سرخ شده تو ...

عزیزم این رژیم اصلا مورد تایید نیست و جز ۵ تا رژیمی بود که کالج سلطنتی انگلستان مردمو از انجامش منع کرده بود... سلولای مغزی تنها منبع تغذیشون گلوکز هست و وقتی شما گلوکز رو تا این حد محدود میکنی امکانش هست بری تو‌کما.... دیابت نوع دو هم یکی از عوارض شایع هست

🥗انجمن رژیم‌های غذایی بریتانیا در آستانه سال نوی میلادی از مردم خواسته از گرفتن پنج رژیم غذایی معروف پرهیز کنند.‌‌

🥘این پنج رژیم عبارتند از: خام گیاهخواری مطلق (Raw Vegan)، آلکالین، پیوپی، کتوژنیک و مکمل‌های غذایی کیتی پرایس.‌

⚡️بخوانید چرا:

http://bbc.in/2Dnud4T‌

@BBCPersian