2777
2789
عنوان

رژیم کتوژنیکک

| مشاهده متن کامل بحث + 2497 بازدید | 32 پست
عزیزم این رژیم اصلا مورد تایید نیست و جز ۵ تا رژیمی بود که کالج سلطنتی انگلستان مردمو از انجامش منع ...

بله اینا رو هم خوندم بعد که بیشتر تحقیق کردم دیدم افرادی مثل وحید شمسایی که بیست ساله این رژیم رو دنبال میکنه الان سالمتره یا پنجاه ساله های دیگه مملکتمون؟؟

اینها بیشتر تئوری هستن بعد با پاسخهای علمی کنار گذاشتنشون

اصلا این رژیم راه حل درمان دیابت هستش

به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!
🥗انجمن رژیم‌های غذایی بریتانیا در آستانه سال نوی میلادی از مردم خواسته از گرفتن پنج رژیم غذایی معرو ...

خوب اینا الان با نمونه های عینی رد میشه

خام گیاهخواری مطلق افرادی مثل پرفسور بسکی یا بنیانگذارش که ارمنی بود الان اسمش یادم نمیاد چه مشکلی پیدا کرن ؟ غیر از اینکه سرطان و بیمارهای کلیوی رو باهاش درمان کردن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرتون این رژیم که همش گوشت و چربیه در طولانی مدت مشکل ایجاد نمیکنه یا حذف میوه و سبزیجات؟؟؟

نظر شخصیم اینه که برا کوتاه مدت خوبه و تو دو هفته 7 کیلو کم کردن عالیه ولی طولانی مدت نه!!

بله اینا رو هم خوندم بعد که بیشتر تحقیق کردم دیدم افرادی مثل وحید شمسایی که بیست ساله این رژیم رو دن ...

من مقالات زیادی رو نگاه کردم... بنظرم تعادل داشتن در زندگی بهترین راه سالم  زیستن هست. البته اصراری برای قانع کردن کسی ندارم، هر کسی اختیار بدن خودشو داره.... امیدوارم مشکلی براتون پیش نیاد

بنظرتون این رژیم که همش گوشت و چربیه در طولانی مدت مشکل ایجاد نمیکنه یا حذف میوه و سبزیجات؟؟؟ نظر ش ...

مثلا بیست سال این رژیم رو داشتن زمان خوبی هست که ثابت کنه مشکلی ایجاد نمیکنه یا باید بیشتر بشه؟؟؟

بالا توضیح دادم

البته من خودمم میخوام برای چند ماه داشته باشم و بعد به سفره خانواده برگردم ولی برای کسانی که درمونده کم کردن چند کیلو اضافه وزن هستن خیلی عالیه

البته من خودمم میخوام برای چند ماه داشته باشم و بعد به سفره خانواده برگردم ولی برای کسانی که درمونده ...

بله با این موافقم. بعضی وقتا اون 3 یا 4 کیلو آخری با رژیمهای متعارف جواب نمیده این رژیم متفاوت میتونه راه حل باشه.

به نظر منم باید اعتقاد داشت به این  مدل رژیما که بشه تحمل کرد

وگرنه  همسر منم دو هفته رژیم  کالری شماری گرفت شش کیلو کم کرد همه چی هم میخورد

اگر  برای  کاهش وزن هست راههای  مشابه و  راحت دیگه ای  هم  هست

پر نقش تر از فرش دلم بافته ای نیست    از بس که گره زد به گره حوصله ها را...
البته من خودمم میخوام برای چند ماه داشته باشم و بعد به سفره خانواده برگردم ولی برای کسانی که درمونده ...

دقیقا همسر منم به شدت میخواست کم کنه دوکان گرفت دو  هفته سه کیلو کم  کرد

البته  الان با کالری شماری خیلیییی راحت بیشتر هم کم کرد

پر نقش تر از فرش دلم بافته ای نیست    از بس که گره زد به گره حوصله ها را...

من الان 7 کیلو اضافه دارم اما چون در حال شیردهی ام و بدنم بیحاله و ضعف کردم فعلا نمیتونم کاری بکنم جز تحمل وضعیت موجود😢😢😢😢 

هرکار میکنم پسرم خوب غذا نمیخوره فقط شیر خودمو میخواد😢😢😢

فقط چند ماه 

خب بذار از عوارضش بهت بكم 

تو سه چهارماه كربوهيدرات نميخوري انواع حبوبات برنج نون ميوه شكر هرحيزي كه ممنوعه بدنت با انفولانزا به اين تغيير واكنش نشون ميده بعد چندماه كه رژيمو ميذاري كنار و ميخواي دوباره مثه قبل شي حالت تهوع طوري كه بدنت واكتش افتضاحي به كربوهيدرات نشون ميده بنظرم اين رژيم بايد يا نباشه يا دايم باشه

درصمن طي سه چهار اول بشدت ريزش مو ميگيري نترس درست ميشه

عزیزان من یک رژیم فوق العاده برای لاغری دارم و همچنین کمک به سم زدایی بدن تاثیرش عالیه بعد از ده روز خودتون متوجه میشین

هر کدوم از دوستان مایل بودن رژیم رو دریافت کنند به من پیام بدن من اطلاعات وزنشون رو میگیرم و رژیم رو روزانه براشون میفرستم هزینه دریافت چهل روزه رژیم چهل هزار تومان میباشد