2777
2789
عنوان

باهم قهریم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 3545 بازدید | 105 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم درک کن شایدسرکارباکسی حرفش شده ناراحتیشوسرتوخالی کرده

خیلی بیخود میکنه کسی از جایی ناراحته باید سر زنش تلافی کنه

این چه حرف بیمعنایی هست

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

اشتباه کردی خودت دیگه 

گفته۹و۱۵ آماده توتا۹تازه نشستی سردرس 

تازه خانماتولباس پوشیدنم که معطل میکنن،دیرمیشده جالب نبوده دیگه 

بعدم دیدی عصبانیه باهاش جروبحث نمیکردی تندی فقط لباس تومیپوشیدی،اوقات خودتم الکی تلخ نمیکردی 

این چیزاارزش شاخ شونه کشیدن ولجبازی رونداره 

همین بحثای کوچیک زیادبشه،کم کم بین تون سردی به وجودمیاره

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

باورتون میشه ما هفت ساله ازدواج کردیم ویه پسر سه ساله داریم هنوز قهرنکردیم تازه دوسال هم نامزد بودیم ...

آفرین به شما

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

عزیزم شاید مشکلی محل کارش داشته یا اتفاقی براشون افتاده یا خسته بودن برای همین کم طاقت شدن و بهانه گیری کردن،کاش شما اون موقع با زبون خوش یا یه معذرت خواهی کوچیک یا یه توضیح کوتاه در مورد مهمان داشتن و درس تون فضا رو عوض میکردید تا اینجوری اعصاب هر دو تا تون خورد نشه

هر بژی کورد،،،صدا فقط کاکه ناصر رزازی   
خیلی بیخود میکنه کسی از جایی ناراحته باید سر زنش تلافی کنه این چه حرف بیمعنایی هست

دیگه شده دیگه هرچی حساس بشه اون بدتر میشه.اینجوروقتانبایدنقطه ضعف داد.اصن گذاشت با همون لباسامیرفت اونجاخودش پشیمون میشد دفه بعدسرشومینداخت پایین لباساشومیپوشیدولجومیذاشت کنار

واسه سلامتی نی نی ونانیم یه صلوات لطفا😍

عزیزم حالا چه خبرآشتی کردین؟هرچیشدخبرشوبه ما بده.اگراومدآشتی کنه همونجابشین توضیح بده بگوازدفه بعددرموردم زودقضاوت نمیکنی.بچه که نیستی غرغروخستگیام بذارپشت دربفرماتو😚😊😁

عزیزم حالا چه خبرآشتی کردین؟هرچیشدخبرشوبه ما بده.اگراومدآشتی کنه همونجابشین توضیح بده بگوازدفه بعددر ...

نه نیومد

مغرور تر از این حرفاست ...پشیمونم نیست...مقصر منو میدونه که ۲ دقیقه دیر خاضر شدم و به حرفش گوش نکردم😔

مامی پارسا و دو قلوهای سابق هستم بنده درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندین

منم شوهرم نظامي بود دقيقا همينجوري بود 

شوهرمنم نظامیه ولی اصلا اینجوری نیست کلا بعضی مردا مقرراتین چه نظامی چه غیر نظامی

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
نه نیومد مغرور تر از این حرفاست ...پشیمونم نیست...مقصر منو میدونه که ۲ دقیقه دیر خاضر شدم و به حرفش ...

هادی باش.ماقهرنمیکنیم اماتوبحث گردنم من کاملاعادیم جلوش رژه میرم آرایش نازاداخودمومشغول میکنم میشینه سرجاش😁😁😁

هادی باش.ماقهرنمیکنیم اماتوبحث گردنم من کاملاعادیم جلوش رژه میرم آرایش نازاداخودمومشغول میکنم میشینه ...

منظورم عادی باش این کیبورد لعنتیم عجق وجق میتایپه😠😠😠

هادی باش.ماقهرنمیکنیم اماتوبحث گردنم من کاملاعادیم جلوش رژه میرم آرایش نازاداخودمومشغول میکنم میشینه ...

اتفاقا منم عادیم 😆

اووووووف ولی خیلی لجبازه ..خیلی 

مامی پارسا و دو قلوهای سابق هستم بنده درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندین

منم شوهرم نظامي بود دقيقا همينجوري بود 

مگه الان دیگه نیست؟؟