2777
2789
عنوان

باهم قهریم😒

3544 بازدید | 105 پست

بچها امشب جایی دعوت بودیم‌..قرار بود مرخصی ساعتی بگیره که بریم اونجا ...خونه فامیل خودش دعوت بودیم..اس داد ۹و ربع اماده باش که اومدم بریم...

منم پشت کنکوریم امروز مامانش اومد بهم سر زد .دوستم زنگ زد کلی وقتم سر اینا گرفته شد..بعدشم رفتم ارایشگاه ‌...لباسامو اماده کردم برا مهمونی و رفتم سر درسم و یه سره درس خوندم..تا ساعت ۹

..۹ تی وی رو روشن کردم و همونطور که پس از بارانو گوش میکردم  ارایش کردم ...۹و ربع که اومد ارایشم تموم شده بود لباسامم اماده بود فقط ۲ دقیقه وقت میخواست که بپوشم...گفتم تا لباساشو عوض کنه منم لباس میپوشم...خلاصه یه قیافه وحشتناکی به خودش گرفت که چرا اماده نیستی...گفتم تا لباس بپوشی منم اماده میشم...گفت من میخوام با همینا بیام..لباسای کارش تنش بود..منم گفتم چرا لجبازی میکنی بپوش تا بریم ...گفت اره دقیقا لجبازی میکنم چونکه تو ب حرفم گوش ندادی.یکم دیگه اصرار کردم  بپوشه بریم بعد دیدم با این لباسا بیاد بیشتر ابروم میره تا اینکه کلا نریم ...خلاصه منم گفتم به درک ..

مهمونیم نرفتیم ...بعدشم گفت اره تی وی روشنه معلومه نشستی سریالاتو دیدی ...تازه پا شدی اماده بشی..منم انقد دلم شکسته بود بهش نگفتم اشتباه میکنی ....الانم با هم قهریم پشتمونو کردیم ب هم رو تختیم

خونه فامیلای من که بخوایم بریم انقدر مسخره بازی در میاره و وقتو تلف میکنه دقیقه ۹۰میرسیم 😐

مامی پارسا و دو قلوهای سابق هستم بنده درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاربدی کردین نرفتین به مهمونی این بی احترامی به میزبانه.شماهم دیدی همسرت عصبانیه کش نمیدادی ماجرارومیگفتی چشم الان آماده میشم تویه آب بزن به صورتت تامن لباس بپوشم

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

ااای خدااین مرداچرااینجورن فورا قهرمیکنه بخدادوره عوض شده قبلنا زنا قهرمیکردن الان مردقهرمیکنن خودت ناراحت نکن خودش فرداپشیمون میشه 

پسرم فرشته ی کوچولوم به زندگیم خوش اومدی 
چون فاميل خودش بوده فداسرت😈

اخه خیلی نامرده ..همش میگه دوست دارم و فلان و اینا اینجور وقتا دیو میشه ...

حتی اگه من واقعا به حرفش گوش نداده بودم ابن برخورد حقم بود ینی؟

مامی پارسا و دو قلوهای سابق هستم بنده درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندین