2777
2789
عنوان

باهم قهریم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 3544 بازدید | 105 پست

از دست این دعواهای سوتفاهمی.. و البته شوهر منم واسه مهمونیای خودشون جلوتر از زمانش حاضر دم دره،از اونور سر مهمونیای طرف ما همیشه دییییر میرسیم...😒 

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاربدی کردین نرفتین به مهمونی این بی احترامی به میزبانه.شماهم دیدی همسرت عصبانیه کش نمیدادی ماجراروم ...

والا بخدا همین کارو کردم 

اصلا وحشت کردم یلحظه ازش ...غیر این چی میتونستم بگم

مامی پارسا و دو قلوهای سابق هستم بنده درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندین

اخه خیلی نامرده ..همش میگه دوست دارم و فلان و اینا اینجور وقتا دیو میشه ... حتی اگه من واقعا به حرف ...

وقتی بهت ساعت دقیق گفته که آماده شواومدم بریم شماهم بایدهمون ساعت آماده میشدی عزیزم .اونم خسته بوده اومده دیده آماده نیستی جوشی شده

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
آخي عزيزم مردا همه همينن.سرچيزايي ك ما ميخايم مسخره بازي درميارن.چندسالته چقدر وقته ازدواج كردي

۲۳سالمه

۲۰روزه عروسی کردیم

دلم از این میسوزه که همش مدعیه عاشقمه...ولی با کوچکتربن مشکلی اینجوری میکنه

اگه واسه شام دعوت شدیدخب خیلی زشته که نرفتید 

اره ولی من همه تلاشمو کردم

مهمونی بعد کربلا بود

۲۳سالمه ۲۰روزه عروسی کردیم دلم از این میسوزه که همش مدعیه عاشقمه...ولی با کوچکتربن مشکلی اینجوری م ...

اوايل ازدواج همينه

دختر و پسر قشنگم پر کشیدین لياقت شما موندن تو اين دنيايه نامرد نبود
خودتم نباید کشش میدادی مردا بعضی و قتا همینجوری حساس میشن تو اون موقعیت فقط باید بگی چشم و اصلا کل ک ...

اخه من اماده بودم ..رفت دستشویی و اومد من اماده بودم

ولی حاضر نشد لباسشو عوض کنه 😔