2777
2789
عنوان

باهم قهریم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 3545 بازدید | 105 پست
چون گفتی داداشت بیشعوره بهش برخورده .به دوستت بگوبلاکش کنه .هیچ وقتم ازنی نی مایه نذاراون طفل معصوم ...

نه چون گفتم دختر خودشم تپله

نبی عبادی انی انا الغفور الرحیم. بندگانم را آگاه کن که من بخشنده ی مهربانم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چون گفتم دختر خودشم تپله

آهامن فکرکردم شماگفتی داداشت بیشعوره اونم قاطی کرده .ولش کن یه چیزی گفته حق باشماست ولی به فکرنی نی باش 

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
آهامن فکرکردم شماگفتی داداشت بیشعوره اونم قاطی کرده .ولش کن یه چیزی گفته حق باشماست ولی به فکرنی نی ...

هميشه همينطوريه با داداشش بده ولي چون من بگم قاطي ميكنه

نبی عبادی انی انا الغفور الرحیم. بندگانم را آگاه کن که من بخشنده ی مهربانم.
قهرطولانی خیلی بده کم کم دلسردتون میکنه واین فاصله هابراتون عادی میشه .من 10ساله ازدواج کردم بااین ک ...

به خدا یه تلنگر نیست. ده ساله دارم میکِشم. خودم تنهایی دارم تلاش میکنم. ده ساله هرجور بگی ازش خواستم قهر نکنه یا حداقل نذاره طولانی بشه. وقت خوبی باهم قرار میذاریم که حداقل تا قبل خواب آشتی کنیم و با قهر نخوابیم. ولی دوباره با یه تنش میره تو فاز قهر دیگه منم هرقدر بخوام حاضر به آشتی نمیشه

ابنجا بچه ها کفتن بی تفاوت باش سرسنگین باش و پیشقدم نشو. یه مدت امتحان کردم دیدم بدتر شد.

چه قد پیشقدم شم و برای اشتباه نکرده معذرت خواهی کنم.

خسته شدم عزت نفسم زیر سوال رفته هی به روی خودم نمیارم ولی واقعا کمبود محبت پیدا کردم

اصلا زبون همو نمیفهمیم

ببخشید درد دل کردم

التماس دعا

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
منم قهرم. از سر شب ی دنیا حرفیدم محلم نداده ک قهرمون تموم شه الان موقع خاب ک شده اسممو صدا میزنه گفت ...

اون موقعی که بهشون نیاز داری پشتتو خالی میکنن توقع دارن هر وقت دلشون خواس بیان زودی هم همه چی رو تموم کنن

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
به خدا یه تلنگر نیست. ده ساله دارم میکِشم. خودم تنهایی دارم تلاش میکنم. ده ساله هرجور بگی ازش خواستم ...

😢😢😢😢😢عزیزم ان شاالله مشکلت حل بشه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
به خدا یه تلنگر نیست. ده ساله دارم میکِشم. خودم تنهایی دارم تلاش میکنم. ده ساله هرجور بگی ازش خواستم ...

دقیقا درکت میکنم 

من امشب اشتباهم این بوده که ایشونو ۲ دقیقه معطل کردم‌‌‌..

مامی پارسا و دو قلوهای سابق هستم بنده درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندین

واووووووو

سنت خیلی کمه

چند سال دیگه پشیمون میشی سر این چی ا قهر میکنید

حالا قبافه وحشتناک گرفته با خنده تو سریع اماده میشدی

مهمونیتو میرفتی

من سالها پیش همین کارارو میکردم

الان پشیمونم چقد مهمونیترو نرفتیم چقد تلخی کردیم

حیف روزای عمرمون

الان با بچه دیگه خیلی چیزا عوض شده

دقیقا درکت میکنم  من امشب اشتباهم این بوده که ایشونو ۲ دقیقه معطل کردم‌‌‌..

ما سر همین چیزای مسخره و پیش پاافتاده چه روزای خوبی رو که از دست ندادیم

امشب داشتم فکر میکردم اگه بمیرم از شوهرم راضی نیستم. ولی بعد پشیمون شدم بخشیدمش به خاطر خوبیاش.

باورتون میشه ما هفت ساله ازدواج کردیم ویه پسر سه ساله داریم هنوز قهرنکردیم تازه دوسال هم نامزد بودیم ینی ۹ساله باهمیم فقطم واسه اینکه سرموضوعات الکی بحث نمیکنیم

عشق یعنی صدسال دیگم بهش حسی که داری توی دلت جوونه     عشق یعنی همه بفهمن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه