2777
2789
عنوان

من شاغلم

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 58 پست
چون شوهرت گفته نده ،نده بعدا سرت میکوبه داماد جدید میاد ووقتی مادرت با داماد جدید گرم بگیره میگه ببی ...

تتو سرم کوفت جوابشو میدم خواهرم خیلی به من محبت کرده قتی می‌خواستم خونه بخرم کلی پول قرضم داد یاوقتی می‌خواستم جهاز بخرم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خخوب چون تمام حقوق من تو خونه خرج میشه به شوهرم سرکوفت زدم که اگر تو نبودی ن به پدر و مادرم می‌رسیدم ...

چرا دستمزدتو تو خونه خرج می کنی،به نظرم جز فرهنگ خونوادگی باشه که شما هم عادت کردین مثل شوهر من که از حقوق ودر امدش به خونوادش می داد وواسش عادی بود ومادرش کلی پول پس انداز کرده بود فوت شد بین همه تقسیم کردن.شما با حقوق خودت نه وظیفه داری تو خونه خرج کنی نه پدر مادرت بدی مگر تو روزهای خاص که عرف هست به پدر مادرت کادو بگیری.دست و دل بازی هم حدی داره .الان خانومای زرنگ با پول شوهراشون کلی پس انداز و طلا دارن شما موندین حقوقتونو به کی بدین؟واقعا متاسفم شدم براتون اصلا فک اقتصادی ندارین

مادرتون حتمن پول داشته ک ب فکر تعمیر افتاده عزیزم اگ ن ک حودش-میگ

آآخه بابا مامانم قدیمی‌اند دستشون تو خرج نیست حواسشون به گرونیا نیست نمیدونن چقدر خرج برمی‌داره

ببالاخره پدر پدر و مادرم اینقدر محبت دارند بهم یه کاری براشون کرده باشم بچه بزرگ کردن به ثمر رسوندن ...

اگه محتاج باشن بله ولی اگه محتاج نیستن واسه بزک دوزح خونه شما وظیفه ندارین مگر اینکه خیلی سرمایه دار باشین واستون این خرجا مهم نباشه.رفته رفته وقتی بچه هات بزرگ شن اونقد مخارج زیاده که نمی تونی به بچه هات برسی

آآخه بابا مامانم قدیمی‌اند دستشون تو خرج نیست حواسشون به گرونیا نیست نمیدونن چقدر خرج برمی‌داره

وای اسی،ما که هرچی میگیم تو‌یه چیزی میگی،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اول قیمت با کارگر هماهنگ میشن بعد کار میکنن 

اگ نیاز داشتن بوه

کاربری دست دو نفر مهلا و دوستش

استاتردست پدرومادر بگیر وقتی قرض میدی اول بدست خدامیرسه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

تتو سرم کوفت جوابشو میدم خواهرم خیلی به من محبت کرده قتی می‌خواستم خونه بخرم کلی پول قرضم داد یاوقتی ...

من از شوهرت میترسم اون زمان خواهرت مجرد بود پولش دست خودش بود با وضع شما فرق داره حالا خودت میدونی چه کارخونه که آدم کمک پدر ومادرش باشه ولی واقعا خیلی سخت شده

چرا دستمزدتو تو خونه خرج می کنی،به نظرم جز فرهنگ خونوادگی باشه که شما هم عادت کردین مثل شوهر من که ا ...

هزار بار مامان و بابام نامحسوس دست ما رو گرفتن تو زایمانام کادو‌های گرون دادن تو عروسیمون حمایت کردن خوب همش که نباید یک طرفه باشه

اسی جون هیچکدوم رو انجام نده پولت رو پس انداز کن اگه وسایلت هنوز خوبه. پدر و مادرت رو هم همه بچه ها باید کمک کنن

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

من از شوهرت میترسم اون زمان خواهرت مجرد بود پولش دست خودش بود با وضع شما فرق داره حالا خودت میدونی چ ...

شوهرم به اندازه کافی کافی از من خیر دیده که زبونش کوتاه باشه مسئلم شوهرم نیست ینه که می‌خوام بدم برادرم خرج کنه چون مادر خرج اونه و بگم به بابا مامانم نگه چون بابل مامانم قبول نمی‌کنند و ناراحت میشن اگر بفهمن من دادم

هزار بار مامان و بابام نامحسوس دست ما رو گرفتن تو زایمانام کادو‌های گرون دادن تو عروسیمون حمایت کردن ...

پس شماها کلا دست و دلبازین این تو عرفتون هست دست همو بگیرین اینطوری بیشتر لذت می برین پس کمک کن