2777
2789
عنوان

من شاغلم

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 58 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو خونه ما اصلاً این بحث وظیفه و اینا اینجوری نیست هر کی پول داشته باشه خرج می‌کنه

آفرین،منم از این کلمه ی وظیفه به شدت نفرت دارم،

زندگی مشترکه،میدون جنگ‌نیست که،

برای مامانت اینا،اول تعارف بزن،اول زیر زبونشونو بکش ببین نظرشون چیه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من چندماه پیش وام گرفتم بنایی کنم دو برابر اونچه فکر می کردم شد یعنی به خاک سیاه نشستم اگر بعضی ها آدم ها دستم رو نمیگرفتند خیلی سخت می گذشت مثلا آخرش حتی پول سینک نداشتم یک ده روز مونده بودم خالم بهم 15 تومن داد

به نظرم بده بزار درست حسابی بنایی کنند خواهرت هم خواستگار بیاد براش وسیله خونه سال دیگه میخری

اونا تحت فشارن بنایی بی حساب می شه یهو

آفرین،منم از این کلمه ی وظیفه به شدت نفرت دارم،زندگی مشترکه،میدون جنگ‌نیست که،برای مامانت اینا،اول ت ...

ممامانم حتی کادوی روز مادر و پدرم بول نمی‌کرد ولی من خودم دوست دارم یه غمی از دلشون بردارم

ممامانم حتی کادوی روز مادر و پدرم بول نمی‌کرد ولی من خودم دوست دارم یه غمی از دلشون بردارم

درسته پول خودته،ولی شاید بابات نخواد جلو دامادش مثلا از دخترش پولی بگیره،حتی اگه مخفیانه باشه،چون باباها مسبت به مسائل خیلی غرور دارن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
تو خونه ما اصلاً این بحث وظیفه و اینا اینجوری نیست هر کی پول داشته باشه خرج می‌کنه

ببین خیلی خوبه که بحث وظیفه نیست ولی برای خودت یه پس انداز جدا کنار بذار، مثلا اگر الان بابات پول خواست از پس انداز خودت بهش بدی بدون اینکه همسرت بفهمه که بعدا بخواد به روت بیاره که داداشت کمک نکرد و ما کردیم و فلان و اینا، البته اینم نظر منه ممکنه همسر شما اینجوری نباشه اصلا ولی‌خب وقتی خودت زحمت میکشی پول درمیاری خوبه داشته باشی

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
ننمی‌خوام براشون تعیین تکلیف کنم بالاخره خودشون باید بخوان شاید دارن نمی‌تونن بچه‌هاشون توقعاتی دارن ...

چه دوراهی سختی 

به نظر یک مقدار دزدکی بده بهشون برمیگردونن دیگه 

با مقدار دیگه اش برای خودت خرج کن یا طلا بخر

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

عزیزم وقتی در خواستی نکردن چرا می دی؟زندگی هزار تا خرج داره.بعدشم پول نقد نگه ندار که همه ازت انتظار ...

ببالاخره پدر پدر و مادرم اینقدر محبت دارند بهم یه کاری براشون کرده باشم بچه بزرگ کردن به ثمر رسوندن برا مردم یه خیری از منم بهشون برسه

به خواهر برادرات زنگ بزن بگو میخوام یه مقدار کمک کنم به مامان بابا متوجه شدم دستشون تنگه یا میگن منم کمک میکنم یا هیچی نمیگم

شمام اون پولو بده مطمئن باش خدا ۳ برابرشو پس میده

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
ننمی‌خوام براشون تعیین تکلیف کنم بالاخره خودشون باید بخوان شاید دارن نمی‌تونن بچه‌هاشون توقعاتی دارن ...

چون شوهرت گفته نده ،نده بعدا سرت میکوبه داماد جدید میاد ووقتی مادرت با داماد جدید گرم بگیره میگه ببین این خونه رو ما ساختیم داماد جدید رو دوس دارن باهات سرد میشه پوله خودته برای خودت خرج کن خواستگاری که به خاطر نمای ساختمان بخاد پیدا شه پیدا نشه بهتره خیلیم تحفه هستن

چه دوراهی سختی به نظر یک مقدار دزدکی بده بهشون برمیگردونن دیگه با مقدار دیگه اش برای خودت خرج کن یا ...

ااصلاً لازم دزدکی لازم نیست شوهرم هیچی نمی‌تونه بگه چون یه عمری پول من تو خونش خرج شده اختیارشو دارم مسئله اینه که مامان بابامم بفهمن قبول نمی‌کنن خودم می‌خوام بدم به برادرم که خرج می‌کنه بگم نگو من دادم فکر کنن پول خودشونه که خرج میشه