2777
2789
عنوان

من شاغلم

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 58 پست
آآخه بابا مامانم قدیمی‌اند دستشون تو خرج نیست حواسشون به گرونیا نیست نمیدونن چقدر خرج برمی‌داره

عزیزم شرایط پدر و مادرتون رو خودتون میدونید اگه دلتون میاد و شوهرتون راضیه بدید به نظر چهارتا مثل ما که تو خونه نشستیم و بی خبر از هر چیزی یه نظری میدیم گوش نکنید.خانواده باید یه همچین روزایی پشت هم باشن وگرنه معنی خانواده چیه؟

ااصلاً لازم دزدکی لازم نیست شوهرم هیچی نمی‌تونه بگه چون یه عمری پول من تو خونش خرج شده اختیارشو دارم ...

اگه اینجوری چه خوب شوهرت مسیله نیست 

اما اگه از طریق برادرت بدی اصلا ندی بهتره 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضی ها اصلا با پول خرج کردن حالشون خوب میشه .مثل شوهر من با اینکه شغل خوبی داره ولی الان یکی بگه صد میلیون داری واقعا نداره بر عکس من دوس دارم پس انداز کنم و مجبورم خرج کنم چون شوهرم اگه خرج نکنم خرج خونوادش میکنه واین منو اذیت میکنه ونمی تونم وایه اینده برنامه ریزی کنم الان بابام بگه پول بده کمی می ره قرض میکنه تا به بابام بده چه برسه خونواده خودش افتخار میکنه که کسی ازش قرض کنه.ولی کسی هم کمکش بعدا نمی کنه به نظرم زیادی اینطوری بودن هم برا ادم سبکی می یاره وچون همیشه در دسترسه هیشکی قدر دان نیس

بعضی ها اصلا با پول خرج کردن حالشون خوب میشه .مثل شوهر من با اینکه شغل خوبی داره ولی الان یکی بگه صد ...

من خودم خونه و ماشین خریدم د یگه بقیه‌اش رو گذاشتم به عهده شوهرم که زندگیمونو ارتقا بده 

من جای تو بودم یه مبلغی رو میدادم به پدر مادرم بدون اینکه شوهرم خبر دار بشه . چون اون پول ماله شماست و از لحاظ شرعی تو زندگی میتونی خرج نکنی.که شما لطف میکنی و تو زندگیت میاری.تو میتونی اون پولی رو که در میاری بریزی بره و شوهرت حق اعتراض نداره.

یه مبلغی رو کمکشون کن یه مبلغی هم برای خونت وسیله بخر

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

اگه خانواده قدرشناسی داری و از ته دلت میخوای محبتاشونو جبران کنی دیگه نه به خواهر و برادرات کار داشته باش نه هیچ چیز دیگه. یه بخشی از پولی که داری رو بده به پدر و مادرت و بدون که خوشحالی و دعای خیرشون صد برابرشو به زندگیت برمیگردونه.

من خودم خونه و ماشین خریدم د یگه بقیه‌اش رو گذاشتم به عهده شوهرم که زندگیمونو ارتقا بده

استارتر عزیزم حتما بهشون کمک کن مخصوصا ک خواسنگاری خواهرته

منتها مستقیم پول رو پرداخت کن 

رو برادرت حساب باز نکن یهو دیدی جایی دیگه خرج میکنه و میگه نداشتم چک داشتم داشتن میبردنم پست میدم دو روز دیگه و فلان و زحماتات ب هدر میره

به خانواده کمک کن

وقتی خودت خونه و ماشین خریدی، پس یعنی درآمدت خوبه و توی زندگی مشترک هم کم نذاشتی

و هم اینکه خانواده هم قبلا ازت حمایت کردن

پس دیگه کی میخواد اعتراضی کنه و حرفی بزنه

ولی من فکر میکنم بهتر اینه که همه بچه ها؛ هرکس به هر اندازه که میتونه کمک کنه.

اگه واقعا بودجه خانوادت محدوده با بقیه هم صحبت کن و همه کمک کنن ولی نه اینکه مقدار مشخص بذارین و همه مجبور بشن. کم و زیاد مهم نیست ولی مشارکت همه باشه

و در آخر کار هم به پدر و مادرت بگین که کمک شده

البته خانواده‌ باید به فکر هزینه ازدواج و جهیزیه خواهرت هم باشن

الان واسه تعمیر مشکل مالی پیدا کنن؛ بعدا چطوری میخوان اون هزینه رو هندل کنن؟

اگه فکر میکنی اونموقع مشکل پیدا میکنن؛ یه جوری با بقیه برنامه ریزی کنین که با کمک شماها و بودجه خودشون بتونن هر دو رو جمع کنن

و در آخر شما خودت همیشه پس انداز واسه خودت داشته باش

که اگه کاری خواستی بکنی لازم نباشه بقیه نظر بدن و یا عنوان کنی. دیگه خانمی که خونه و ماشین و وسایل خونه میخره تا حد زیادی خرج کرده حق داره یه جاها یه پولی فقط واسه خودش باشه.

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️