2777
2789
عنوان

تا الان 🤦🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر خوب چند سالگی شروع به کار کردی؟اولاش درآمدش چطوره ؟باید چطور زرنگ باشی در این زمینه؟راست میگن د ...

۲۳ سالگی درسم تموم شد ولی بعد ۲۴ میتونی ازمون وکالت بدی ، ۲۴ ازمون دادم قبول ک شدم تو ی دفتر ۲ سال باید کار کنی ک اولاش درامد انچنانی نداره چون موکلا مالع خودت نیستن ، زرنگ ک اگه سرو زبون نداری یا مخت زیاد نمیکشه تو این رشته نیا چون برایه آزمون وکالت پدرت در میاد چیزی نیس ک همه بفهمنش ، و دشمن تراشی خب صد در صد ارع ولی سعی کن بری تو زمینه ای ک زیاد باعث دشمن تراشی نشه 😙 مصلن اگه یکیو از حکم قتل تبرئه کنی احتمال دارع فامیلایه اون طرف دشمنات شن ، ولی تو ی چیزی مصل طلاق نه زیاد دشمن تراشی نیس 

۲۳ سالگی درسم تموم شد ولی بعد ۲۴ میتونی ازمون وکالت بدی ، ۲۴ ازمون دادم قبول ک شدم تو ی دفتر ۲ سال ب ...

درآمد وکیل طلاق در چه وضعه؟؟

کمتره از دادگستری؟

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

۲۳ سالگی درسم تموم شد ولی بعد ۲۴ میتونی ازمون وکالت بدی ، ۲۴ ازمون دادم قبول ک شدم تو ی دفتر ۲ سال ب ...

سروزبونم تا اون موقع جور میکنم 😂💔

چیکار میکنه این وکیل؟

مصلن دعوا رویه زمین ، این میگه زمین ماله منه اون میگه ماله منه ،تو اثبات میکنی زمین مال موکلته و اگه زمین ۱۰ میلیارد باشه میگی یک دهم حق منه و یک میلیارد بعدش بهت میدن 😙

مصلن دعوا رویه زمین ، این میگه زمین ماله منه اون میگه ماله منه ،تو اثبات میکنی زمین مال موکلته و اگه ...

به به پس یه بی ام وه و بنز میشه سوار شد ارزش دارع 😂