khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5663 عنوان تا الان 🤦🏻 480 بازدید | 73 پست نتونستم بخوابم بنظرتون برم مدرسه ساعت ۶؟آخه امتحان دارم هیچی نخوندم قهوه هم خوردم اسپرسو حالم داره بهم میخوره احساس تهوع ریز دارم و سرم درده این بابامم قبول نمیکنه چیکار کنم نرم آخه حالم خوش نی؟؟؟؟ شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸 1403/11/15 | 04:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5663 اگه امتحانت زیاد مهم نیست نرو پایه نهمم مطالعاته امتحان ماهيانه که هر ما میگیرن برای بهمنه ۲ تا درسه ۸۰ تا سوال حالم خوب نی شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
akhtar70 عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 2948 توکل به خدا برو،تو تمام دوران مدرسه یک بار هم غیبت نداشتم،البته اون دوران کمتر دانش آموز غیبت میکرد
silvermoonn عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 12475 پایه نهمم مطالعاته امتحان ماهيانه که هر ما میگیرن برای بهمنه ۲ تا درسه ۸۰ تا سوال حالم خوب نی به نظرم نرو به مامان باباتم بگو حالم خوب نیست ولی اخه نهم خیلی مهمه بعد قهوه هیچوقت نخور اگر عادت نداشته باشی تپش قلب اضطراب میاره
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5663 توکل به خدا برو،تو تمام دوران مدرسه یک بار هم غیبت نداشتم،البته اون دوران کمتر دانش آموز غیبت میکرد من تو کل عمرم مطالعات نیوفتادم خدایی نرم فکر نکنم چیزی بسه امتحان ماهیانه اونقدرا مهم نی حالم خوب نیست غیبت هفته ای یبار اینا الان عادیه شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5663 به نظرم نرو به مامان باباتم بگو حالم خوب نیست ولی اخه نهم خیلی مهمه بعد قهوه هیچوقت نخور اگر عادت ند ... چیکار کنم خوب حالا پیش میاد آدم حالش خوب نباشهبابام قبول نمیکنه فکر میکنه الکی میگم شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
akhtar70 عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 2948 من تو کل عمرم مطالعات نیوفتادم خدایی نرم فکر نکنم چیزی بسه امتحان ماهیانه اونقدرا مهم نی حالم خوب نی ... پس نرو ،به استرسش نمی ارزه،الانم برای غیبت باید اولیا رو ببرید؟؟یا چیزی نمیگن؟
silvermoonn عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 12475 چیکار کنم خوب حالا پیش میاد آدم حالش خوب نباشهبابام قبول نمیکنه فکر میکنه الکی میگم بگو دل درد حالت تهوع دارم نمیتونم برم اصلا حداقل الان یکم برو بخواب بیدار شدن نگن تا صبح بیدار بودی
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5663 پس نرو ،به استرسش نمی ارزه،الانم برای غیبت باید اولیا رو ببرید؟؟یا چیزی نمیگن؟ زنگ باید بزنه بابام ولی من واسه همین استرس غیبتام زیاد شده خدا کنه اسمم تو مدرسه نپیچه معلم چیزی نگه بسم الله شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5663 سعی کن امتحان بدی به نظرم بازم بری بهتری..تقلبی چیزی کن😜 نه داداش تو نمازخونه میگیرن نمیشه نگاه هم کنی بس فاصله زیاده 😂💔من ابرو دارم همینم بدم آب ببره شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5663 بگو دل درد حالت تهوع دارم نمیتونم برم اصلا حداقل الان یکم برو بخواب بیدار شدن نگن تا صبح بیدار بودی بخوابم باید برم نخوابم بهتره شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
0sleepingbeauty عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 320 فوقش میری امتحانتو میفتی حرص چیو میخوری مگه میخان بکشنت؟
ferferi1234 عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 1810 فاموتدین بخور اگه خوب شدی برو من یسری اینجوری شدم تهشم مجبور شدم بعد یه ساعت برم خونه امتحانمم خراب کردم خوابم میومد