2777
2789
عنوان

تا الان 🤦🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 73 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر خوب چند سالگی شروع به کار کردی؟اولاش درآمدش چطوره ؟باید چطور زرنگ باشی در این زمینه؟راست میگن د ...

۲۳ سالگی درسم تموم شد ولی بعد ۲۴ میتونی ازمون وکالت بدی ، ۲۴ ازمون دادم قبول ک شدم تو ی دفتر ۲ سال باید کار کنی ک اولاش درامد انچنانی نداره چون موکلا مالع خودت نیستن ، زرنگ ک اگه سرو زبون نداری یا مخت زیاد نمیکشه تو این رشته نیا چون برایه آزمون وکالت پدرت در میاد چیزی نیس ک همه بفهمنش ، و دشمن تراشی خب صد در صد ارع ولی سعی کن بری تو زمینه ای ک زیاد باعث دشمن تراشی نشه 😙 مصلن اگه یکیو از حکم قتل تبرئه کنی احتمال دارع فامیلایه اون طرف دشمنات شن ، ولی تو ی چیزی مصل طلاق نه زیاد دشمن تراشی نیس 

۲۳ سالگی درسم تموم شد ولی بعد ۲۴ میتونی ازمون وکالت بدی ، ۲۴ ازمون دادم قبول ک شدم تو ی دفتر ۲ سال ب ...

درآمد وکیل طلاق در چه وضعه؟؟

کمتره از دادگستری؟

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

۲۳ سالگی درسم تموم شد ولی بعد ۲۴ میتونی ازمون وکالت بدی ، ۲۴ ازمون دادم قبول ک شدم تو ی دفتر ۲ سال ب ...

سروزبونم تا اون موقع جور میکنم 😂💔

چیکار میکنه این وکیل؟

مصلن دعوا رویه زمین ، این میگه زمین ماله منه اون میگه ماله منه ،تو اثبات میکنی زمین مال موکلته و اگه زمین ۱۰ میلیارد باشه میگی یک دهم حق منه و یک میلیارد بعدش بهت میدن 😙

مصلن دعوا رویه زمین ، این میگه زمین ماله منه اون میگه ماله منه ،تو اثبات میکنی زمین مال موکلته و اگه ...

به به پس یه بی ام وه و بنز میشه سوار شد ارزش دارع 😂