2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 117 پست
بعله من پریود شدم ولی روز اول فقط لکه بینی بود ک گذاشتم....بعد من سایز کوچیکشو گرفتم و قشنگ لوله کرد ...

عزیزم میگم توروخدا راهنماییم کن من ۲ساعت پیش پریودشدم،رفتم بعد۱ساعت بلاخره تونستم بذارم باهزارماکافات،ولی نمیدونم داخل باز شده یانه ،ازکجا بدونم درست گذاشتم یانه؟بعدشم رفتم حموم یه دوش گرفتم ،راحت بودم هیچ خونی نیومد بیرون،الان از ترسم گفتم بار اولم هس یوقت اشتباه جاگذاری میکنم نوار گذاشتم یدونم،میگم من الان کی برم دوباره درش بیارم،در آوردنش چجوریه؟کامل رفته داخل استرس دارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

موقع پریودی واژن لیزه راحت جا میرهالان خشکه ممکنه اذیت بشیفیلم ببینمن شش ماه قبل خرید کلی تحقیق کردم ...

عزیزم میگم توروخدا راهنماییم کن من ۲ساعت پیش پریودشدم،رفتم بعد۱ساعت بلاخره تونستم بذارم باهزارماکافات،ولی نمیدونم داخل باز شده یانه ،ازکجا بدونم درست گذاشتم یانه؟بعدشم رفتم حموم یه دوش گرفتم ،راحت بودم هیچ خونی نیومد بیرون،الان از ترسم گفتم بار اولم هس یوقت اشتباه جاگذاری میکنم نوار گذاشتم یدونم،میگم من الان کی برم دوباره درش بیارم،در آوردنش چجوریه؟کامل رفته داخل استرس دارم

عزیزم میگم توروخدا راهنماییم کن من ۲ساعت پیش پریودشدم،رفتم بعد۱ساعت بلاخره تونستم بذارم باهزارماکافا ...

ن بین نترس اون قشنگ جا گذاشتی و باز شدع چون اگ باز نشده باشه میریزع بیرون و متوجه میشی ببین اک‌روز اول شدیده ک سه ساعت دیگ برو درش بیار اگ ن ظرفیتش زیاده شما دوازدع شب برو درش بیار بعد همون مدل دسشویی بشین یه ذره زور بزن و اینکع اروم همون انتهاش و بگیر و یواش یواش بکش بیرون خییییلی اهسته بعد دیگ خالیش کن بشورش مجدد بذارش داخل دقت کن درست بزاری و باز بشه برا روز دومم ک خونریزی زیادع حدودا همون پنج شش ساعت یکبار درش بیار بعد با توجه ب حجم خونی ک توش جم شده متوجه میشی کی برکی بایذ تعویض کنی ببخشیذ دیگ بی پرده واضح گفتم بهت

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

ن بین نترس اون قشنگ جا گذاشتی و باز شدع چون اگ باز نشده باشه میریزع بیرون و متوجه میشی ببین اک‌روز ا ...

میبینی چقد راخته تو بدنت اصلا حسش نمیکنی چیزی اون تویه و ریزش هم حس نمیکنی فقط همین گذاشتن برداشتن ک اونم روز سوم چهارم خیلی یاد میگیری

ن بین نترس اون قشنگ جا گذاشتی و باز شدع چون اگ باز نشده باشه میریزع بیرون و متوجه میشی ببین اک‌روز ا ...

الهی فداتشم مرسی که جوابم میدی،خیلی نگرانم که نتونم درش بیارم یا نتونم دوباره جاگذاریش کنم یا نشتی بده،بخدا انقدر پریودی هام شدید میشه هیچ جانمیتونم برم حتی خونه بابام یامادرشوهرم هیچ جا،تمام روزایی که پریودم بایدتوخونه بمونم،یه مراسمی چیزی دعوت میکنن نمیتونم برم،یانباید کسی بیادخونمون،بخدا الان دیگه تنهاامیدم این کاپ هس امیدوارم ناامیدم نکنه ،

تامپون که جواب نداد فوری پرشد که هیچ عذابمم میداد انگار معذرت میخوام گوشواره وصل بود از واژنم سنگینی میکرد،

میگم من الان ازوقتی گذاشتم هیچ دردی ندارم توقسمت واژنم ،یعنی انگار هیچی نیس راحتم ،یعنی درست گذاشتم؟

میبینی چقد راخته تو بدنت اصلا حسش نمیکنی چیزی اون تویه و ریزش هم حس نمیکنی فقط همین گذاشتن برداشتن ک ...

اررره همین میگم انگارهیچی توبدنم نیس ،یعنی درست گذاشتم؟بخداتوکل دیگه انشالله راحت باشه رفته رفته برام ،یبارم درش بیارم و دوباره بذارم دیگه خیالم راحت میشه

اررره همین میگم انگارهیچی توبدنم نیس ،یعنی درست گذاشتم؟بخداتوکل دیگه انشالله راحت باشه رفته رفته برا ...

ببین درست گراشتی چون من یکبار اشتباه گذاشتم لباس زیرم مثیف شد زود رفتم درش اوردم ......الانم بدون استرس چند ساعت دیگ برو درش بیار ببین توش چقد ریخته دیگ با توجه به اون تایمش دستت میاد ولی فردا پس فردا شدیدتری هر چهار ساعت درش بیار ببین چجوری هستی موفق باشی

ببین درست گراشتی چون من یکبار اشتباه گذاشتم لباس زیرم مثیف شد زود رفتم درش اوردم ......الانم بدون اس ...

قربونت برم مرسی عزیزم،راعث دلگرمیم شدی،توروخدا این یگی دو روز گاها بیایه نگابنداز اینجا،اگه سوالی داشتم بپرسم 

قربونت برم مرسی عزیزم،راعث دلگرمیم شدی،توروخدا این یگی دو روز گاها بیایه نگابنداز اینجا،اگه سوالی دا ...

من همیشه سایتم هررر وقت سوال داشتی بپرس همینجا میام حوابتو میدم عزیزم راحت باش 

وای😂😂😂😂😂😂😂

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                    جونم فدای ایران🙂‍↕️       

خدا نکنه عزیزم .....تازه شب ک بخوابی میفهمی چقد خوبه من راحت ب پشت ب شکم ب پهلو همه حور میخوابیدم بد ...

😂😂😂😂😂

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                    جونم فدای ایران🙂‍↕️