2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 117 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره مثلا با پد وقتی بلند میشدی شررررر میریخت حسسس بد ولی این اصلا خبری نیس نگو ریخته توش

وای ازاخرین پستم به شمارفتم امتحان کنم اصلا داخل نمیره،ازبس تودستم فشار دادم فروکنم داخل،دستام میلرزه ولی نرفت،میگم ممکنه سایزش برا رحمم بزرگ باشه؟یذره هم نمیره داخل آخ،مدل c و یجور دیگه امتحان کردم،تو دستشویی و بیرون دستشویی اصلا نمیشه اه

موقع پریودی واژن لیزه راحت جا میرهالان خشکه ممکنه اذیت بشیفیلم ببینمن شش ماه قبل خرید کلی تحقیق کردم ...

وای ۲ساعته دارم امتحان میکنم واژنم قرمزشد اصلانمیره که نمیره،دستام لرزید تودستم فشار دادم اه،همه چیم مسخره اس بخدا ،واژنم میسوزه الان،آب هم زدم نرفت

ن نشتی نداد..راحت ک ن یه چند باری استباه گذاشتم باز نشده بود دیدم خرابکاری کردم بعد دیگ تقریبا اوکی ...

شماتوپریودی امتحان کردی؟من هنوزپریودنشدم امتحان میکنم چندساعته اصلانمیییییره ،واژنم قرمزشد اه میسوزه

شماتوپریودی امتحان کردی؟من هنوزپریودنشدم امتحان میکنم چندساعته اصلانمیییییره ،واژنم قرمزشد اه میسوزه

بعله من پریود شدم ولی روز اول فقط لکه بینی بود ک گذاشتم....بعد من سایز کوچیکشو گرفتم و قشنگ لوله کردم از وسطش بعد حالت میری دسشویی اونجوری بشین گذاشتنش راحته

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

خخخخخ دیدی کاپ چقد مهمه راسی رفتی اونور اب محل نمیدی باکلاس شدی دیگ یاد ما نمیکنی بابا با ما بعضن ،� ...

😂😂😂

بخدا تازه الان گوشی رو باز کردم💔😂

@اوج_آسمان   سلام تاسیان توقیف شد. 

من کاربر ihmk2  هستم🚶‍♀️🦋                                                

سلامبله دیدم خبرشوولی معلوم نیست بازمتا اون روز هزار تا اتفاق میوفته

سلام عشقم اره 

انقد ناراحت شدم 

معلوم نیس چخبره 

من کاربر ihmk2  هستم🚶‍♀️🦋