2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 117 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مارک خارجی هس ۵۰۰تومن، canack

عع من ایرانی منم تقریبا پونصد موفق باشی یادت بود بهم بگو چیشد بعد استفاده دلم خواست نطرتو بدونم توام مث من تحربه اولته

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

عع من ایرانی منم تقریبا پونصد موفق باشی یادت بود بهم بگو چیشد بعد استفاده دلم خواست نطرتو بدونم توام ...

اتفاقا من گفتم ایرانی میخوام ،گفت همینو داریم یه خانومی هم اونجامث من رفته بود داروبخره،میگفت این عالیه دیگه گفتم بردارم.چشم عزیزم باید خیلی فیلماشوببینم،شما برااولین بار گذاشتین نشتی نداد؟خونریزی شمام زیاده و لخته دفع میکنی،تونواربهداشتی هرچندساعته تعویض میکردی،من هر۲ساعت

عع من ایرانی منم تقریبا پونصد موفق باشی یادت بود بهم بگو چیشد بعد استفاده دلم خواست نطرتو بدونم توام ...

اینم بپرسم ببخشید سوالام زیاده،اکه دستشویی داشته باشیم ولی نیازنباشه درش بیاریم  چی میشه باید دربیاریم ؟

اتفاقا من گفتم ایرانی میخوام ،گفت همینو داریم یه خانومی هم اونجامث من رفته بود داروبخره،میگفت این عا ...

ن من زیاد نیس اصلا و فقط روز دوم شدید بود از خواب بیدار میشدم گند میزدم مخصوص همون روز دوم خریدم من نوار روز دوم تا شب چهار بار عوض میکردم نهایت پنجتا وگرنه روزا دیگ دوتا یا سه تا عادی بود....نشتی اصصصلا ندارع مگ اینک اشتباه حا بزنی باز نشه

اینم بپرسم ببخشید سوالام زیاده،اکه دستشویی داشته باشیم ولی نیازنباشه درش بیاریم چی میشه باید دربیار ...

اصصصلا ب دسشویی ربط ندارع مسیرش جداس ولی من استرس داشتم موقع جیش یکهو نزنه بیرون خخخ یا موقع نشستن میگفتم در نیاد همه جا گند زده بشه دبدم فقط استرس الکی بود یعنی اینجوری بهت بگم برا همه سال ها ک نداشتم حسرت خوردم ک چ بدبختی سوزش خارش بوی خون و حموم رفتن سخت و تحمل کردم 

اصصصلا ب دسشویی ربط ندارع مسیرش جداس ولی من استرس داشتم موقع جیش یکهو نزنه بیرون خخخ یا موقع نشستن م ...

چه خوب با حرفات میگم کاش زود پریود شم😀باورت میشه ماه ها قرص میخورم که پریود نشم متنفرم

اهان باشه عزیزم خوشبحالت انشالله منم بتونم

میتونی عزیزم من خودم گفتم بی عرضم و عمرا بتونم ترسو پر استرس و جون دوست بودم اما راااحت فقط دوبار اول یکم غصبی شدم گفتم نوار راحته سریع تعویض میشه ولی بعدش دیدم چ خوبه این اثار پریودی نیس 

چه خوب با حرفات میگم کاش زود پریود شم😀باورت میشه ماه ها قرص میخورم که پریود نشم متنفرم

من خودم منتظر ماه بعدمم خخخخ چون حتی ریختنشم حس نمیکنی عحییییب باحاله