2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 117 پست
منم‌ کاناک دارمخیلی راحتم. از ۸ سال زندگی، ۷ سال از کاپ استفاده میکنم.اول که کاپ رو زیر آب داغ، بشور ...

چه خوب عزیزم،من با ساقه اش مشکلی ندارم ،اتفاقا فک میکنم خوبه درازیش ،امروز اصلا نشتی نداشت راحت بودم اخ روز اولم هس خونریزیم کمه،ترس فردا پس فردارو دارم که شدیدمیشم  و اینکه شبا چندساعته تخلیه میکنین؟خونریزی شمام شدید میشه،؟مال سایز شمامLهس؟

اره روز اول شدید نیس فردا همون صب ک بیدار شدی احتمالا اگ مث من باشی ک هم بلندشی پر میشه تخلیش کن مجد ...

خودم که ذاتا دیر میخوابم،شب خوابیدنی یبار تخلیه اش میکنم،میمونه یبارم ساعت ۷صبح اینامیرم،ولی انقدر راحتم کاش روزای شدیداهم اوکی باشه،من وقتی بلندمیشدم اولین کاری که میکردم میرفتم دستشویی الان قشنگ بلندمیشم میرم به کارام میرسم میام دوباره درازمیکشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم که ذاتا دیر میخوابم،شب خوابیدنی یبار تخلیه اش میکنم،میمونه یبارم ساعت ۷صبح اینامیرم،ولی انقدر ر ...

،👍👍👍👍 الان من بجات دارم حال میکنم تازع بعدش حموم دسشویی هم بری کیف میکنی هنو کججاش دیدی تو عمرم از خریدن ی چیز اینجوری راضی نبودم

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

،👍👍👍👍 الان من بجات دارم حال میکنم تازع بعدش حموم دسشویی هم بری کیف میکنی هنو کججاش دیدی تو عمرم ...

حمومم رفتم عصری ،انگار نه انگار که پریودم،همسرم همش میگه هنوز روز اولته ،صب کن واسه باقی روزارو ببین میگه برا تامپون هم روز اول همچین میگفتی ،گفتم نه انشالله این فرق داره،تامپون روز دومم نشتی داد

حمومم رفتم عصری ،انگار نه انگار که پریودم،همسرم همش میگه هنوز روز اولته ،صب کن واسه باقی روزارو ببین ...

من ک تامپون استفاده نکردم اصلا ندیدم ولی این برا تحربه اول عالی بود بعد هرجام بری نزدیک پریودی باشه راحت میذاری تو کیفت میبری جاگیر نیس

من ک تامپون استفاده نکردم اصلا ندیدم ولی این برا تحربه اول عالی بود بعد هرجام بری نزدیک پریودی باشه ...

تامپون برا روزای اخرخوبه ،روزای اول پس میده،میگم ملکه جان معذرت میخوام خونریزی من شدیدترشد،ببخشید خیلی ببخشید تودستشویی مجال نمیداد کاپ بذارم،باید تایم رو کمتر کنم و برم 

تامپون برا روزای اخرخوبه ،روزای اول پس میده،میگم ملکه جان معذرت میخوام خونریزی من شدیدترشد،ببخشید خی ...

اره دیگ باید مثلا سه ساعت بری تعویض کنی چقذ سخته وااای 

اوووه معلومه سه ماه یکدفعه میاد ایندفعه رو کاپ خیلی جدی نگیر از دفعه بعدی بهتره

وای نگووووو🥲میگم ملکه جان خیلی کم از قسمت ساقه اش (خون ابه)میاد تو نوارم دیدم،یعنی خوب نذاشتم ،کاپ هم کامل پرنشده بود تانصفه هم نرسیده بود.خودشم بعدگذاشتم کاپ هم خودمو کامل میشورم ولی بازم میبینم خونابه میاد،درحد یکی دو قطره،ازچی میتونه باشه،الان۲بار اینجوری شده

چه خوب عزیزم،من با ساقه اش مشکلی ندارم ،اتفاقا فک میکنم خوبه درازیش ،امروز اصلا نشتی نداشت راحت بودم ...

منم روز دوم تا پنجم زیاد میشه، تقریبا ساعت به ساعت خالی میکنم. اونم نه اینکه پر بشه، فقط از روی وسواسِ! شبا میخوابم، بی خیال. شما اگه نگرانیم، نیم شب بیدار شبتون برای تخلیه.کاپ من سایزش اسمال هست، ولی دوباره بخوام بخرم حتما لارج میخرم. دیگه مشکل زباله بهداشتی و مهمونی و الان کجا بندازم و آلودگی محیط زیستی ندارم. اصلا نمیدونم پد بهداشتی قیمتش چنده.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
منم روز دوم تا پنجم زیاد میشه، تقریبا ساعت به ساعت خالی میکنم. اونم نه اینکه پر بشه، فقط از روی وسوا ...

میگم خانومی من ساعت ۸صبح تخلیه اش کردم ،بعداومدم به کارام رسیدم هی گفتم الان میرم نشد ساعت۲:۳۰ظهررفتم تقریبا۷ساعت دیگه ،معذرت میخوام خونم به یه بند انگشت هم نمیرسید تو کاپ،یعنی توکاپ کم دیده میشه یا کم شدم،موندم ،من با نواربهداشتی روز دومم که امروز هس هر ۲ساعت میرفتم واسه تعویض نوار پرمیشد که هیچ تو دستشویی هم مجال نمیداد بلندشم،چجوریه الان .

گاها هم اصلا واردنمیشه خستم میکنه میبینی۱ساعته دستشوییم ،ولی گاها بایه بار واردمیشه،میگم حتما سایزش بزرگه ،ولی میگن سایز کوچیکا میرن تو واژن گم میشن به سختی میشه درش اورد

راستی من ازترسم چون بار اولمه نوارم گذاشتم ،بااینکه بعدگذاشتن کاپ هم خودموکامل میشورم ولی درحدیکی دو قطره خونابه مانند به نوارم خورده میشه،ازچیه