2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 117 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قششششنگ میتونی تصورم کنی مدل دسشویی بشین بزار توش وااااای خخخخ عوضی دارم کمک میکنم گمشو بیرون

عه چندشت نمیشه 

پد به اون خوبی😐

😂😂😂

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                    جونم فدای ایران🙂‍↕️       

ن اخمق پد چندشه دیوونه همش میبینی چخبره ولی اونو نمیبینی من از اخر تو رو هم راضی میکنم خب من برم دوش ...

برو امشب جارو داری🗿😂

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                    جونم فدای ایران🙂‍↕️       

خدا نکنه عزیزم .....تازه شب ک بخوابی میفهمی چقد خوبه من راحت ب پشت ب شکم ب پهلو همه حور میخوابیدم بد ...

وای ارزومه،من کلا تواین موقعیت ها نمیخوابم همش معذرت میخوام میمونم دستشویی ،خونریزیمم زیاده،کلاهم باید به روی شکم درازبکشم هیچ جوره نمیشه نشتی میده،

نه من متاهل هستم ولی بچه ندارم،مارکcanack,۵۰۰تومن

منم‌ کاناک دارم

خیلی راحتم. از ۸ سال زندگی، ۷ سال از کاپ استفاده میکنم.

اول که کاپ رو زیر آب داغ، بشورید، یا اگه لیوان استریلایزر رو خریدید بزارید داخل اون که استریل بشه. من اول اول با آب داغ شیر آب میشورم، این باعث میشه نرمتر بشه. بعد جاگذاری کنید تو بدنتون. ساقه اش رو الان کوتاه نکنین، من همون اول قلقل جاگذاریش رو یاد نگرفته بودن، خوب داخل نرفته بود، ساقه اش رو کمی بریدم، الان درآوردن کمی سخت شده. بعد ۳-۲ ماه که خوب یاد گرفتید، اونوقت اگه ساقه اس اذیتتون میکنم، خیلی کوچولو کوتاه کنین که خیلی هو کوتاه نشه. من اول پریودی میشورمش، تاااااا آخر پریودی، مگر ضرورتی پیش بیاد. لازم نیست همیشه آبکشیش کنین.

همچنین دست هم کثیف نمیشه.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
منم‌ کاناک دارمخیلی راحتم. از ۸ سال زندگی، ۷ سال از کاپ استفاده میکنم.اول که کاپ رو زیر آب داغ، بشور ...

منظورتون از ساقه اش رو کوتاه کنید چیه من ک دستش نزذم

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

راحت بخواب امشب

ملکه جان میگم یبار رفتم واسه تخلیه ها،یکم به سختی دراوردم ،کاشت ناخن هم دارم یکم سخت میشه باید کوتاه کنم ،خون زیادنیومده بود درعرض۴ساعت ،ساعت۸عصرگذاشتم ساعت۱اینا میرم دوباره دستشویی ببینم چطوره،از فردا شدیدمیشم ببینم واسم خوبه یانه

ملکه جان میگم یبار رفتم واسه تخلیه ها،یکم به سختی دراوردم ،کاشت ناخن هم دارم یکم سخت میشه باید کوتاه ...

اره روز اول شدید نیس فردا همون صب ک بیدار شدی احتمالا اگ مث من باشی ک هم بلندشی پر میشه تخلیش کن مجدد پنج ساعت بزار باشه باز چک کن ازه با ناخن نمیشه سخته...ولی اینک حسش نمیکنی و ریزش نمیفهمی خیلی خوبه

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷